Vali Gürel başkanlığında ‘Safran’ zirvesi yapıldı « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Vali Gürel başkanlığında ‘Safran’ zirvesi yapıldı

Bu haber 23 Kasım 2021 - 15:47 'de eklendi.

Karabük Valisi Fuat Gürel, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, İş İnsanı Şefik Dizdar, Safranbolu’ya adını veren mucizevi bitki Safranın üretimini yapan üreticilerle İmren Lokum Konakta kahvaltı programında bir araya geldi.

Programa Vali Fuat Gürel, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, Safranbolu İlçe Emniyet Müdürü Bülent Yeşilyurt, İlçe Jandarma Komutanı Emrah Aydın, İl Tarım Müdürü Çetin Ayvalık, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Emre, İlçe Orman İşletme Müdürü Sema Altunay, Safranbolu Kültür ve Turizm Vakfı Başkanı, İş İnsanı Şefik Yılmaz Dizdar ve Safran Üreticileri katılım sağladı.

Kahvaltı programı sonrası Vali Fuat Gürel, üreticilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyerek, safranın ilçede sadece bir tarım ürünü olmadığını, turizmi de canlandırdığını söyledi. Safranın ilçeye adını verdiğine işaret eden Gürel, safran üretimini her yıl artıracaklarını kaydederken, üreticilere de emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Program sonunda üreticilere Vali Fuat Gürel tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.