Ovacık’ın makus talihini yenmeye kararlı « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Ovacık’ın makus talihini yenmeye kararlı

Bu haber 28 Temmuz 2015 - 12:08 'de eklendi.

Sürekli geri kalmışlığı ve kamu yatırımlarından alamadığı hizmetlerle anılan Ovacık ilçesinde Belediye Başkanı Mustafa Dursun öncülüğünde tarihi bir adım daha atıldı ve ‘İLAVE REVİZYON İMAR PLANI’ ile her türlü alt yapı, yapılaşma ve kamu yatırımlarının önü açıldı

manşet 3Ovacık ilçesinde 2014 yerel seçimlerinde Mustafa Dursun ile başlayan değişim sürüyor. Görev aldığı tarihten buyana ilçede daha önce hiç yapılmayan uygulama ve etkinliklere imza atan Belediye Başkanı Dursun şimdi de ilçenin makus talihini yenecek, yatırımların önünü açacak dev bir çalışmaya imza attı.

REVİZYON İMAR PLANI TAMAM

Önceki gün Şehir Plancısı, Harita Mühendisi ve teknik personelle makamında bir araya gelen Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun ilçenin ilave revizyon imar planı yapım işinin tamamlandığını müjdeledi. Meydan Haber’e konuşan Başkan “Ovacık’ın geri kalmışlıktan kurtulmasının, büyümesinin öncül şartı ilave revizyon imar planını tamamlamaktı. Destek aldığımız teknik ekiple bu yönde yürüttüğümüz çalışmalarımızı tamamladık ve düğmeye bastık” dedi.

manşet 2YATIRIM VE YAPILAŞMANIN ÖNÜ AÇILDI

Ovacık’ta şimdiye kadar hiç üzerinde durulmayan imar planı ile ilgili yaptıkları çalışmanın ilçede kamu yatırımları, yapılaşma ve her türlü alt yapı hizmetlerinin önünü açacağını kaydeden Belediye Başkanı Dursun “Biz koltuk sevdalısı değil, Ovacık sevdalısıyız. İlçemizin büyümesini, gelişmesini çok istiyoruz. Yerel yöneticiler olarak bu uğurda tüm imkanlarımızı seferber ettik. Tüm fırsatları lehimize çevirmek için çabalıyoruz” ifadelerini kullandı.

EĞRİ AHMET’İN EVİ RESTORE EDİLECEK

Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun ilave revizyon imar planı ile tarihte ilk defa ilçede 18 uygulamasının gerçekleşeceğini bu sayede de arsa ve arazi sahiplerinin yerlerinin değerleneceğine de dikkat çekti ve “ilçemizde efsane olmuş isimlerden EĞRİ AHMET’in yaşadığı ev de restore edilerek kültür merkezine dönüştürülecek. Bu konuda Koruma Kurulu ile gerekli anlaşmalarımızı yaptık. Ovacık’ta dev, tarihi bir adım attık. Güzel ilçemize ve Karabük’ümüze hayırlar getirmesini bekliyorum” diye konuştu.manşet

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.