Metin Özata yazdı.. “GÜCÜNÜZÜ GÖSTERİN” « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Metin Özata yazdı.. “GÜCÜNÜZÜ GÖSTERİN”

Bu haber 19 Mart 2015 - 13:37 'de eklendi.

metin özata (küçük)Kardemir.Karabükspor sahasında Gaziantepspor beraberliği, dış sahada Akhisar mağlubiyetiyle galibiyet hasretini sonlandıramadığı gibi 17.sıraya demir attı.

Ben halen daha umudumu yitirmedim ve sonuna kadarda devam edecek.

Üst üste 2 veya 3 galibiyet bizleri umutlandıracak ve nefes alma durumu doğacak.Takımın üstüne rehavet çöktü, galibiyet alamama psikolojisi arttıkça mağlubiyetler alınıyor .Yılmaz Vural hocamız bir şeyler üretmeye çalışıyor,çabalıyor ama bir türlü yüz güldürecek galibiyetler gelmiyor. Pes etmeden sonuna kadar mücadelemizi sürdürmemiz gerekiyor. Bunu en iyi bilenlerin başında da Yılmaz Vural geliyor.

10 hafta kaldı, alınacak her 3 puan ligde kalmamıza yeter de artar. Yeter ki futbolcularımız istesin, karamsarlığa son verip,formalarının son damlasına kadar ter atılmaları gerekiyor. Bunu başaracak futbolcu kardeşlerimiz yok mu,sizler değil miydiniz herkese kafa tutan, büyük takımları sahayı dar eden, futbolun en güzelini oynayıp onlara ders veren sizler değil miydiniz. Kamuoyu ve basın sizleri kesin küme düştü gözüyle bakanlara ders vermeye hazır mısınız?

HAYDİ FUTBOLCU KARDEŞLERİM,TARAFTARLAR VE YILMAZ VURAL HOCAM! GÜCÜMÜZ BU DEĞİL, GERÇEK KARABÜKSPOR GÜCÜNÜ GÖSTERMEYE VARMISINIZ?

GÖSTERİN GÜCÜNÜZÜ..

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.