Mehmet Er MHP İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Mehmet Er MHP İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Bu haber 29 Kasım 2017 - 16:22 'de eklendi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin 17 Aralık tarihinde yapılacak olan İl Başkanlığı Olağan Genel Kuruluna sayılı günler kala  İl Başkan adayları da belli olmaya başladı.

MHP’nin Merkez İlçe eski Başkanlarından Mehmet Er Safranbolu Pelin Hanım Konağı’nda düzenlediği basın toplantısı ile İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Şahsı ve ekibinin 2003 ve 2012 yılları arasında MHP Karabük Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğünü hatırlatan Er; “ İlk 1 Haziran 2003 tarihinde MHP Merkez İlçe Başkanlığına geldiğimiz gün Karabük Kamuoyuna ve Ülkücü camiaya MHP’yi yerelde iktidar yapacağız diye söz vermiştik.  Şükürler olsunsun ki Cenab-ı Allah 2009 yılında bize bunu nasip etti ve bizler üç hilalli bayrağı Karabük Belediyesine dikerek MHP’li bir Bel ediyeyi Karabük’e ve Ülkücü camiaya hediye etmenin gururunu yaşadık. Tabiri caizse yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diye yola çıktık ve 2019 yılında Allah’ın izni ile ve Karabüklü hemşerilerimizin de bizlere vereceği destek ve teveccüh ile  bu seferki iddiamız hem yerelde, hem genelde MHP’yi birinci parti yapmak ve başarıya ulaştıktan sonra da bizden sonrakilere, gençlere görevi bırakmaktır. Yani MHP Mevlana Kapısı gibidir herkese kapımız açık ama, Karargah Komutanlarının Ülkü Ocaklarından, MHP saflarından gelmiş olması, Ülkü Ocaklarının tozunu yutmuş olması, Ülkü Ocaklarının suyunu içmiş olan arkadaşlarla bu Karargah Komutanlarını seçmiş olması gerektiğine inanarak biz bu yola çıktık. Milliyetçi Hareket Partisinde herkes bir yerlere gelme hakkına sahiptir, herkese kapımız açıktır, yeter ki Ülkücü camiaya uygun arkadaşlarla, Milletvekili adayımız, Belediye başkanı adayımız,  Meclis üyesi adaylarımız herkese kapımız açık. Ama yine iddia ediyorum Karargah Komutanlarını Ülkü Ocaklı, Ülkü Ocaklarının tozunu yutmuş olması gereken kişilerden olması gerektiğine inandığımız için biz bu yola çıktık. Allah’ın izni, değerli dava arkadaşlarımızın teveccühü  ile eğer  17 Aralık’ta İnşallah  göreve geleceğimize inanıyoruz” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.