FLO Bölge Sorumlusu Topaloğlu’ndan Huzurevi sakinlerine anlamlı hediye « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

FLO Bölge Sorumlusu Topaloğlu’ndan Huzurevi sakinlerine anlamlı hediye

Bu haber 10 Eylül 2020 - 18:54 'de eklendi.

Türkiye’nin ayakkabı sektöründeki marka firmalarından FLO Karabük Yücel Huzurevi sakinlerine ayakkabı hediye etti.

Kısa bir süre önce FLO’nun Batı Karadeniz Bölge Temsilcisi olarak görev alan ve İYİLİK hareketinin de koordinatörlüğünü yürüten İhsan Topaloğlu çocuk yuvaları ve köy okullarından başlattığı FLO yardımlarını il ve ilçe merkezlerine de taşıdı.

Son olarak Aile, Çalışma ve sosyal hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki Yücel Huzurevi’ndeki yaşlılara FLO ayakkabılarını ulaştıran Topaloğlu, İl Müdürü Galip Sökmen’i de makamında ziyaret etti.

Anlamlı organizasyon ve nazik ziyaretleri nedeniyle Topaloğlu’nu teşekkür belgesi ile taltif eden Sökmen, “Çocuk evlerimizde kalmakta olan çocuklarımıza ve Yücel huzurevimizde kalmakta olan yaşlılarımıza FLO firması tarafından ayakkabı hediye edildi. Böylesi güzel organizasyona vesile olması ve nazik ziyaretleri dolayısıyla bizleri memnun eden FLO Bölge Temsilcisi İhsan Topaloğlu beye hem sözlü hem de günün anısına yazılı olarak teşekkür ettik. Bu tür güzel davranışların artarak devamını temenni ediyoruz” dedi.

Meydan Haber’e konuşan Türk Kızılayı Safranbolu eski Şube Başkanı, FLO Bölge sorumlusu Topaloğlu da kendisine gösterilen nezaket medeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “Kurum olarak Karabük köy ve ilçelerinden başlattığımız iyilik hareketini bölgemize taşımayı planlıyoruz. İhtiyaç sahipleri için kamu kurum ve kuruluşları, STK ve özel sektör temsilcileri işbirliğimiz sürecek” ifadelerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.