“Elin oğlu okur atomu böler; bizimkiler okur milleti böler!” « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

“Elin oğlu okur atomu böler; bizimkiler okur milleti böler!”

Bu haber 31 Ocak 2021 - 15:12 'de eklendi.

Türk Diyanet Vakıf-Sen Karabük-Bartın Şube Başkanı Nihat Kaplan Boğaziçi Üniversitesi’ndeki Kabe provokasyonunu şiddetle kınadıklarını söyledi.

Meydan Haber’e konuşan Sendika Başkanı Kaplan söz konusu saygısızlığı yapanların en kısa zamanda hak ettikleri şekilde cezalandırılmasını istedi.

Açıklamasında, “Kabemiz kutsalımızdır, emanetimizdir” vurgusu yapan Türk Diyanet Vakıf-Sen Şube Başkanı Nihat Kaplan şu ifadelere yer verdi; “Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü Bahçesinde tüm İslam aleminin değerli ve mukaddes mekanı Kabe-i Muazzama’ya yönelik ahlak dışı ve çirkin saldırıyı Türk Diyanet Vakif-Sen ailesi olarak kınadığımızı belirtmek istiyoruz. Ailelerinin vatana millete hayırlı evlatlar olsunlar diye bin bir güçlükle okutmaya çalıştıkları gençlerin, kıblemiz, Kabemiz, evimiz, en değerli varlığımız olan Beytullah’a yönelik bu aşağılayıcı ve sapkın saldırılarının ancak kendilerine zarar vereceğini, böylesine girişimlerin biz İslam alemini birbirine daha sıkı kenetleyeceğini belirtmek isterim.

Kabe inşa edildiği andan itibaren sapkın kişilerin hedefine maruz kalmış ancak bu hedefine hiç kimse ulaşamamıştır. Çünkü orası yeryüzünün en kutsalıdır.

Bu tarz provokatif faaliyetlerin ardında o beyinleri yıkanmış gençlerin maşasını tutan çok daha çirkin ve birliğimize zarar vermeyi hedefleyen güçlerin olduğunu görmek çok da zor olmasa gerek. Eğer bir yerlerde hak aramak istiyorsanız bunu dini ve milli değerlerimize zarar vermeden yapmalısınız ki sonunda tüm Türkiye’nin tepkisi karşısında ezilmeyesiniz.

KABEMİZ KUTSALIMIZDIR, EMANETİMİZDİR

Her kim ki bu değerimize zarar vermeye tenezzül eder, karşısında bizleri-tüm İslam alemini- bulur. Umarız ki böyle alçakça saldırılar birgün son bulur ve güzelim vatanımız içerisinde birlik ve beraberliğimizle yaşamayı başarırız.

Türk Diyanet Vakıf-Sen Karabük-Bartın Şube Başkanlığı olarak bu eylemi yapanları tekrar kınıyor ve en kısa zamanda cezalandırılmalarını istiyoruz.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.