Demir Kartal Basketbol Takımı namağlup şampiyon oldu « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Demir Kartal Basketbol Takımı namağlup şampiyon oldu

Bu haber 17 Temmuz 2021 - 10:55 'de eklendi.

Karabük Demir Kartal GSK Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız Tarih Yazarak Şampiyon Oldu.

Yalova’da gerçekleştirilen Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligden 1. Lige terfi müsabakalarında 9 da 9 yapan Karabük Demir Kartal Gençlik Ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız tarih yazarak namağlup olarak şampiyon oldu.

Yalova 90.Yıl Spor Salonunda oynanan final maçında Karabük Demir Kartal Gençlik ve Spor Kulübü, Amasya Gümüşhacıköy Hayat Engelliler Kulubünü 84-49 yenerek ligini namağlup tamamladı ve Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.Lige yükselme başarısı gösterdi.

Maçı tribünden takip eden Vali Fuat Gürel maç sonu sahaya inerek her iki takım oyuncularını da tebrik ederek, Karabük Demir Kartal Gençlik ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın şampiyonluk kutlamalarına ortak oldu.

Karşılaşmayı Vali Fuat Gürel,Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Öztürk, Karabük Gençlik Spor ve İl Müdürü Coşkun Güven,Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan,Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Karabük Demir Kartal Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Erdoğan Gökçe ve basın mensupları ile birlikte takip etti.

Karşılaşma sonrasında Vali Fuat Gürel ; “Karabüklüler olarak çok sevinçliyim, Karabük Demirkartal GSK uzun uğraşlar sonucunda buraya geldi. Burada oynadığı 9 maçın tamamını kazandı ve şampiyon olarak 2.Lig’den 1.Lig’e çıktılar. Şunu biliyoruz ki Süper Lig’e çıkacak kapasiteye sahipler, bu da kendiliğinden olmuyor. Kulüp başkanımız ve arkadaşlarının destekleri ile, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün altyapı destekleri ile güzel bir sezon geçirdiler. Pandemiye rağmen antrenmanlarından vazgeçmediler. Bu çalışmanın sonucunda da bu başarıyı görüyoruz. Karabük’ün böyle bir şeye ihtiyacı vardı. Karabük’te sanayicimiz ve iş insanlarımızın, hayırsever vatandaşlarımızın desteklerine ihtiyaç var. İnşallah sonrasında da Süper Lig’e yükselip orada kalıcı olacaklardır. Arkadaşlarımıza Karabük adına teşekkür ediyorum, hepimizin yüzünü güldürdüler, sevinçli bir günümüz. Kulübümüze ve Karabük’ümüze hayırlı olsun”dedi

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.Ligde Nağmağlup Şampiyon tamamlayan Karabük Demir Kartal Gençlik ve Spor Kulübüne kupa ve madalyalarını Vali Fuat Gürel ve Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Öztürk verdi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.