CHP İl Başkanı Çakır’dan Eflani’ye 29 Ekim ziyareti « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

CHP İl Başkanı Çakır’dan Eflani’ye 29 Ekim ziyareti

Bu haber 28 Ekim 2021 - 14:38 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır parti yöneticilerinden oluşan bir heyetle Eflani İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Eflani temasları sonrası açıklama yapan Başkan Çakır, “İlçe Başkanı ve yöneticilerimizle beraber Eflani esnaflarımızın 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutladık.

Eflani İlçe Başkanımızın hazırlamış olduğu Bayrak, Kalem ve not defterlerini esnaflarımıza ve Eflani halkına dağıttık. Esnafımızın çiftçimizin ve özellikle gençlerimizin sorunlarını dinledik. Esnaflarımız sürekli gelen zamlardan iş yapamaz durumda olduklarını ifade ettiler. Çiftçilerimiz ve hayvancılıkla uğraşan köylülerimiz yüksek girdi maliyetleri nedeniyle (yem fiyatları, gübre fiyatları ve mazot fiyatları) üretemez halde olduklarını söylediler. Gençlerimiz özellikle İl dışından gelen üniversite Yüksekokul öğrencilerimiz ilçede başıboş gezen sokak köpeklerinden şikâyet ettiler. Bu konuda Sayın Belediye Başkanımızın çözüm bulacağını umut ediyorum.

Emekli vatandaşlarımız artan gıda fiyatları ve kömür fiyatlarına gelen zamlar nedeniyle zor günler geçirdiklerini ve sorunlarının çözülmesini istiyorlar.

Bizleri bu gün Eflani İlçesinde ağırlayıp bu organizasyonu başarı ile sağlayan İlçe Başkanı Ahmet Aytaç ve yönetimine, bize eşlik eden partililerimize çok teşekkür ederim” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.