Bütçe maratonu başlıyor / Mali disiplin uygulanacak « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Bütçe maratonu başlıyor / Mali disiplin uygulanacak

Bu haber 01 Kasım 2016 - 18:24 'de eklendi.

İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantıları başladı. Ay içerisinde 20 gün sürecek bütçe görüşmeleri de gerçekleştirilecek. İl Genel Meclisi Başkanı Sözen tasarrufun yatırıma dönüşeceği bir bütçe çalışması yapacaklarına vurgu yaptı

manset-2Karabük İl Genel Meclisi bugün Meclis Başkanı Ahmet Sözen Başkanlığında toplandı. Bu ay Meclis kendisine bağlı 11 kurum ile ilçe Özel İdarelerinin bütçelerini belirleyecek.

İl Genel Meclisi açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Ahmet Sözen, 2016 yılı çalışmalarının mevsim itibarı ile son bulduğunu, 2016 yılında hedeflenin tüm çalışmaların yapıldığını söyledi.

Sözen “İl Genel Meclisi 2016 yılı hedeflerini gerçekleştirdi. Çalışmalarımız mevsim itibarı ile son bulmuştur. İl Genel Meclisimiz her yıl hedeflerini büyütmekte. Hiç zaman rekoru egale etmeyip her zaman yükseltmiştir, yeni hedeflerin peşinde koşmuştur. Kasım ayı bütçe ayıdır. Biz bu ay bize bağlı 11 kurum ile merkez ilce dahil olmak üzere 6 ilçenin il özel idaresinin bütçelerini belirleyeceğiz. Meclisimiz başarılı çalışmalara imza atmıştır. 2017 yılında da hedeflenen tüm çalışmalar hedefine ulaşacaktır” dedi.

BÜTÇEDE MALİ DİSİPLİN VURGUSU

İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen bütçe çalışmaları çerçevesinde kurum müdürlerinin tek tek toplantıya davet edileceğini de hatırlatarak, ” Tasarruf eksenli bir çalışma planlıyoruz. Tabi bunu yaparken tasarrufu yatırıma dönüştürecek bir bütçe hedefindeyiz. Mali disiplini ön planda tutacağız. Sadece bütçe yapan değil, aynı zamanda bütçenin hizmete yansımasını esas alan ve takipçisi olan bir anlayışı etkin kılacağız” ifadelerini kullandı.manset-3manset

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.