Beşbinevlerspor yönetimi Ergüven’i kabri başında andı « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Beşbinevlerspor yönetimi Ergüven’i kabri başında andı

Bu haber 07 Mart 2022 - 15:21 'de eklendi.

Karabük Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı merhum Ali Kemal Ergüven vefatının 5. Yılında Beşbinevler aile mezarlığındaki kabri başında anıldı.

Beşbinevlerspor Kulübü yöneticileri tarafından düzenlenen anma programında merhum Ergüven ve ebediyete irtihal etmiş spor insanları için dualar edildi.

Kabir ziyareti sonrası Meydan Haber’e konuşan Beşbinevler Spor Kulübü As Başkanı Nuri Payal, “ASKF’nin efsane başkanlarından, kulübümüzün kurucularından ve yöneticilerinden çok değerli büyüğümüz, başkanımız Ali Kemal Ergüven ağabeyi bu yıl da kabri başında andık. Beşbinevlerspor Kulüp başkanımız Metin Güney’in himayelerinde yönetim ekibimiz, futbolcu ve teknik heyetimizle ayrıca ASKF başkanımız değerli insan İhsan Çevik ile birlikte Karabük’te amatör sporun duayeni, bilhassa kulübümüzde çok emeği bulunan Beşbinevler futbol sahasının yapımındaki katkılarını hiç unutmayacağımız merhum Ali Kemal Ergüven ağabeyimizi vefatının 5. Yıldönümünde rahmetle ve özlemle yad ettik. Bu vesile ile tüm geçmişlerimize de hayır duaları gönderdik” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.