Azdavay’dan bir grup lise öğrencisi KBÜ’yü ziyaret etti « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Azdavay’dan bir grup lise öğrencisi KBÜ’yü ziyaret etti

Bu haber 12 Kasım 2015 - 19:04 'de eklendi.

liseAzdavay İmam Hatip Lisesi ve Azdavay Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri; Azdavay İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Cihat Özdemir, İngilizce Öğretmeni İsa Işık, Rehber Öğretmeni Bülent Odabaşı ve Azdavay Çok Programlı Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Barış Çelik, Tarih Öğretmeni Emine Duran Çelik nezaretinde Karabük Üniversitesi’ni (KBÜ) ziyaret ettiler.

Üniversiteye hazırlık aşamasındaki öğrencilere tercihlerinde yardımcı olarak; üniversite tanıtım gezilerinin motivasyonu arttırmada önemli bir rolü olduğu düşüncesiyle gerçekleştirilen gezi programında, öğrencilere ilk olarak Hamit Çepni Konferans Salonu’nda Üniversite tanıtım videosu izletildi.

KBÜ Edebiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Bülent Oral, İktisadi ve İdari Bölümler Fakültesi Arş. Gör. Ece Aksoy ve İlahiyat Fakültesi Arş. Gör. Ufuk Deveci üniversite ve bölümleri hakkında katılımcıları bilgilendirerek, öğrencilerin bölümlerinden mezun olduktan sonra hangi alanlarda çalışabileceklerine dair sunum yaptılar.lise 2

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.