Yürüyüş Günü / Protokol ve vatandaş Kent Orman’da buluştu « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Yürüyüş Günü / Protokol ve vatandaş Kent Orman’da buluştu

Bu haber 04 Ekim 2016 - 19:58 'de eklendi.

3-4 Ekim tarihlerinde kutlanmakta olan Dünya Yürüyüş Günü etkinlikleri kapsamında Karabük’te toplumda düzenli ve yeterli fiziksel aktivite alışkanlığının kazandırılması amacıyla “Her Gün 10 Bin Adım” temalı yürüyüş düzenlendi.
Karabük Kent Ormanı Parkında düzenlenen yürüyüşe Vali Mehmet Aktaş, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, Karabük Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Güneş, İl Sağlık Müdürü Ahmet Sarı, Halk Sağlığı Müdürü Sezgin Tiryaki, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, kurum müdürleri, sağlık çalışanları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Spor ve hareket işinin bir kültür haline getirilmesi gerektiğini ifade eden Vali Aktaş, “Sağlıklı yaşam için yürüyüş çok önemli bir konu. Bununda alışkanlık haline gelebilmesi için bu ve buna benzer programlarla bu bilincin yerleştirilmesi lazım. Kent ormanı başta olmak üzere Karabük ilimizde yürüyüş yapabileceğimiz çok fazla alanımız ve çok güzel parkurlarımız var. Tüm Karabüklü hemşerilerimize bu alanları en iyi şekilde değerlendirmek üzere eşleriyle, çocuklarıyla fırsat buldukça buralarda yürüyüşe davet ediyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.