YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLEN BAŞKAN VE YÖNETİM « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLEN BAŞKAN VE YÖNETİM

Bu haber 21 Haziran 2017 - 12:39 'de eklendi.

Kardemir Karabükspor’da yeniden Başkan seçilen Hikmet Feridun Tankut ve ekibine başarılar dilerim. Tekrar koltuğa oturur oturmaz kolları sıvayan yönetim hız kesmeden teknik direktör olarak Erkan Sözeri ile el sıkıştı ve anlaşma sağlandı. Her hangi bir başarısı olmayan ve kendini ispatlamak adına gelen teknik direktörlük kervanına katılmış oldu. Bakıp göreceğiz, futbol adına ne verecekler. Pozitif düşünceleri sahaya pozitif enerji olarak yayabilecek mi ?.

Yaptığı basın toplantısında yapısında mücadele, hırs, azim ve başarıya açlık olduğunu, büyük bir camiaya geldiğini, hep beraber büyük başarılara imza atacağının sözünü vererek nokta koydu.

Biz de spor camiası olarak hocamıza şimdiden başarılar dileriz. Şunu unutmamalıdır; Yaptığı doğruyu alkışlayacağımızı, yanlış yapıldığında da eleştiri oklarının kendine doğru geleceğinin de bilmelidir. Hedef tahtası haline geldiğinde başarısızlıklar arka arkaya geleceğinin sinyali olduğunu iyi bilmelidir.

Avatar
Metin Özatametinozata@karabukmeydanhaber.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.