“YENİCE’de slogan değil destan yazacağız” « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

“YENİCE’de slogan değil destan yazacağız”

Bu haber 24 Mart 2019 - 21:37 'de eklendi.

MHP Yenice İl Genel Meclisi ilk sıra adayı Murat Karagül seçimlerden zaferle ayrılacaklarına inandıklarını söyledi.

Startı verdikleri günden buyana Yenice’nin köy ve mahallelerinde seçim çalışması yaptıklarını bildiren Karagül seçim sürecini Meydan Haber’e değerlendirdi.

Parti olarak Yenice’de Zeki Çaylı, Yor tan’da Ali Şık başkanla hem belediye başkanlıklarında, hem de belediye meclisi ve il genel meclisi üyeliklerinde en iddialı seçime girdiklerini hatırlatan Murat Karagül, “Mahalle gezilerimiz adeta bir miting havasında gerçekleşiyor. Vatandaşlarımız tehdide, baskıya ve her türlü olumsuzluğa rağmen bizi yalnız bırakmıyor. Atatürk Mahallemizden İsmetpaşa’ya, Kalaycılar’dan, Karşıyaka’ya. Özal mahallemize kadar her yerde biz varız. Biz Yenice’yiz. Biz Yortan’ız. Bu seçim tüm Yenice’nin ve Yortan’ın seçimi olacak ve Yenice halkının zaferi ile sonuçlanacak” dedi.

34 köyü, 17 mahallesi bulunan Yenice’nin tüm sorunlarına hakim olduklarını da belirten MHP Yenice İl Genel Meclisi 1. Sıra adayı Murat Karagül, “Zor, zor olduğu kadar da maneviyatı ulvi bir göreve talip olduk. Köylerimizin ve ilçemizin sorunlarını biliyoruz. 7/24 esasına göre çalışacağız. Köy ve mahalle muhtarlarımızla sürekli temas halinde olacağız.Yol, su, kanalizasyon, dere ıslahı, mezarlık düzenlemeleri, okul ihtiyaçları gibi rutin hizmetlerin yanı sıra çok büyük düşüncelerimiz var.

Köylerimizde sosyal yaşamı canlandıracak parklar, oturma ve oyun grupları, sosyal yaşam alanları kısaca şehirde ne varsa köylerimizde de olacak şekliyle bir hizmet hamlesi gerçekleştireceğiz.

Bunun dışında, köylerimizdeki ahşap evler Turizm Bakanlığı ile iş birliği yapılarak tescil edilecek ve turizme açılan Yenice’mizde bu sektörde teni bir gelir kapısı daha açılmış olacak. Yine köylerimizde köy şenlikleri düzenlenerek, yöresel ürün ve kıyafetlerimizin tanıtımı yapılacak. Tarım ve hayvancılık özendirilerek şehirden köylere geri dönüşler sağlanacak. Aynı zamanda iş adamı olmam sebebiyle istihdama katkı sağlayacak yeni fabrikamızı da kısa sürede hizmete alacağız” ifadelerini kullandı.

MURAT KARAGÜL KİMDİR?

1978 yılında Yenice’de doğdu. İlk ve ortaokulu Satuk Köyünde okudu. Karabük Sağlık Lisesi’nden mezun oldu. Erzincan’da askerlik görevini tamamladıktan sonra ticarete atıldı. Halen Karagül Kerestecilik adıyla ticaretini devam ettiriyor. Evli ve iki çocuk babası.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.