Yenice’de Kurumlararası voleybol turnuvası sona erdi « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Yenice’de Kurumlararası voleybol turnuvası sona erdi

Bu haber 10 Mayıs 2019 - 16:15 'de eklendi.

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Samsun ‘a çıkışının 100. Yılı ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri kapsamında Yenice Kaymakamlığı ile Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından kurumlar arası voleybol turnuvası düzenlendi.

14 takımın katıldığı turnuvada final müsabakası Yenice Anadolu Lisesi ile Yenice Belediyesi arasında Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Yenice Anadolu Lisesi müsabakayı 3-0 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Müsabaka sonrasında kurumlar arası voleybol turnuvasında dereceye giren kurumlar için kupa ve madalya töreni düzenlendi.

Turnuva Şampiyonu Yenice Anadolu Lisesi’nin kupa ve madalyalarını Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Ferdi Kurt ,turnuva ikincisi olan Yenice Belediyesi’ne İlçe Jandarma Komutanı Deniz Dönmez, üçüncü olan Orman İşletme Müdürlüğüne ödülleri Belediye Yazı İşleri Müdürü Zekeriya Acar, turnuva dördüncüsü olan İlçe Jandarma Komutanlığı’na ise ödülleri Orman İşletme Müdürü Hüseyin Kalaycı tarafından verildi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.