Ülkücü hareket teröre karşı ayakta / GÖREV BEKLİYORLAR « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Ülkücü hareket teröre karşı ayakta / GÖREV BEKLİYORLAR

Bu haber 19 Aralık 2016 - 20:08 'de eklendi.

Kayseri’deki terör saldırısı Karabük’te ve Ülkü Ocaklarına mensup gençler tarafından protesto edildi.
Kayseri’de 14 askerin şehit olduğu terör saldırısının ardından Ülkü Ocakları tarafından organize edilen etkinlikte Ülkücü işçiler Derneği, Kamu-Sen, TURKAV ve Alperen Ocakları üyeleri ile bazı sivil toplum kuruluşu temsilci ve üyeleri eski belediye binası önünde bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan Ülkü Ocakları Karabük İl Başkanı Murat İsmail Taş Vali başta olmak üzere şehir protokolüne seslenerek, “İlimizde terörist istemiyoruz. Kökünü kazıyıncaya kadar her türlü desteğe hazırız” dedi.

Konuşması sık sloganlarla kesilen Ocak Başkanı Taş, “Bu kan yerde kalırsa, Haram olsun bize bu devlet. Kırılmakla tükenmeyiz, parmak ile sayılmayız evet, ama illaki Devlet, illaki Devlet. 
Bunun hesabını soracak olan bizleriz. Bunu herkes bilmeli !
Gaflet, delalet hatta ihanet içerisinde patlayan her bomba, birliğimize, dirliğimize, Yüce Türk Milletine yapılmış bir ihanettir !
Bu yiğitlerin kanlarını yerde bırakmayacağız. 
Bu ihanetin defterini düreceğiz. 
Bu alçaklığın, namussuzluğun bu katillerin kökünü kazıyacak olan yine bizleriz.
 Ve Adalet 
Adalet yoksa Devlet de olmaz,
Devlet yoksa Millet de olmaz, 
Millet yoksa Vatan da olmaz,
Vatan yoksa Din de olmaz !
Şimdi bize düşen görev ÜLKÜ OCAKLARININ tarihi misyonudur. 
Vazifemiz bir Ekmen’de kaç hain kellenin doğacağını göstermektedir. 
Sayın Karabük Valisi, Rektörü, Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü ve tüm Daire Amirleri; 
KARABÜK ÜLKÜ OCAKLARI olarak hepinize bir çağrıdır bu ! 
Tüm kurum ve kuruluşları ile ilimizde terörist istemiyoruz. Kökünü kazıyıncaya kadar her türlü desteğe hazırız. Can vermeyi cana minnet sayan bu teşkilat sıra Karabük’e gelmeden sizden atılacak adımları beklemektedir.

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE !” ifadelerini kullandı.

Daha sonra yaklaşık 500 kişilik grup dev Türk bayrakları açarak, tekbirler eşliğinde terör örgütü PKK aleyhine sloganlar atarak yürüyüş gerçekleştirdi. Kent merkezinden başlayarak Askerlik Şubesi ve Askeri Gazino Müdürlüğü önünde sona erdi.

Karabük Alperen Ocakları İl Başkanı Dursun Kıraç da yürüyüş sonunda kısa bir açıklama yaparak  Kayseri’de meydana gelen hain terör saldırısında şehit olanlara Allah’tan rağmen gazi ve yaralılara acil şifalar diledi ve “Gün geçmiyor ki, uykumuzdan acı haberle uyanmayalım. Şüphesiz gün gelecek akıttıkları kanda boğulacaklardır. Emperyalist güçlerin uşağı hain, katil, kahpe terör örgütleri bilsinler ki; Türkiye’yi Suriye yapmalarına izin vermeyeceğiz. Böylesi hain, kahpece pusularla milletimizi sindiremeyecek, yıldıramayacaklardır. Bin yıllardır bu coğrafyada oynanan kirli oyunları, dönen dolapları nasıl başlarına geçirdiysek Allah’ın izniyle bunları da aşacağız. Hiç kimse zannetmesin ki bu aziz milleti yıldırabilirler. Terör örgütlerin kökünü kazıma vakti gelmedi mi? Vebali büyüktür, hesabı zordur” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.