SEÇİM KÜLTÜRÜ.! « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

SEÇİM KÜLTÜRÜ.!

Bu haber 13 Mart 2019 - 10:24 'de eklendi.

Sevgili okurlarım sandığa adım adım yaklaştığımız şu günlerde nahoş söylemlere kaçak dövüşlere bel altı vurmalara şahit oluyoruz.

Sadece bel altı vurmalara mı şahit oluyoruz.?

Elbette ki hayır.!

Hani hemen hemen hepimizin bildiği seçim kültüründe adaylar kozlarını görsel medyada bir araya gelerek paylaşırlardı.

Seçmen, adayların karşılıklı tartışmalarından veya kendilerine yöneltilen sorulara verecekleri cevaplara göre algı operasyonuna maruz kalmadan gönül rahatlığıyla oy kullanırdı.

Ha, bu kültürü yaşatmak isteyen sayın Vergili her ne kadarda rakibine hodri meydan dese de bu kültürü yaşatamadığı gerçeği de ortada.

Bu arada, Sayın Vergili’nin ‘hodri meydan‘ davetine neden icabet edilmediğini en az benim kadar kamuoyu da cidden merak ediyor.!

Öyle ya, merak edilmeyecek gibi de değil.

Ama ben; Sayın Uysal’ın kanyon köprü açılışında yaptığı konuşmada, altını çizerek “istikrar bozulmasın” ifadesinden dolayı Sayın Vergili’nin çağrısına cevap vermediğini, düşünüyorum.!

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.