Safranbolu Türk Kızılayı’ndan bayram mesajı « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Safranbolu Türk Kızılayı’ndan bayram mesajı

Bu haber 18 Ağustos 2018 - 18:39 'de eklendi.

Türk Kızılayı Safranbolu İlçe Koordinatörü İhsan Topaloğlu ‘Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün’ adıyla başlattıkları proje kampanyasına gelen yoğun ilgiden dolayı teşekkür mesajı yayımladı.

Mesajında Karabük ve yöre halkı ile tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını Kutlayan Başkan Topaloğlu şu ifadelere yer verdi; “Değerli Hayırseverler ‘Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün’ adıyla başlattığımız vekaletle kurban kesim kampanyamız, göstermiş olduğunuz yoğun ilgi sebebiyle bugün itibariyle sona ermiştir. Tüm Hayırseverlerimiz şundan emin olsun ki; bizlere verdiğiniz vekaletlerle alınan kurbanlıklar İslami vecibelere uygun bir şekilde kesilecek ve ihtiyaç sahipleri arasında pay edilecektir. 2 milyondan fazla hanede Türk Milletinin yardımlarıyla bayram sofraları kurulacaktır. Allah (C.C) yardımlarınızı ve hayırlarınızı kabul etsin. İdrak edeceğimiz Kurban Bayramının başta İslam Alemi olmak üzere tüm insanlığa barış, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Bu vesile ile tüm İslam âleminin ve tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, aileleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu günler geçirmelerini temenni ederim.”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.