Safranbolu Devlet Hastanesi’nde ‘KARDEŞ PAYI’ projesi « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Safranbolu Devlet Hastanesi’nde ‘KARDEŞ PAYI’ projesi

Bu haber 18 Haziran 2019 - 14:46 'de eklendi.

Safranbolu Devlet Hastanesin de yatmakta olan veya acil şartlarda hastaneye başvuran hastaların kıyafet ihtiyaçlarını karşılamak ve mağduriyetlerini gidermek amaçlı Türk Kızılay Safranbolu Temsilciliği Koordinatörü İhsan Topaloğlu ile hastane Başhekimi Uzman Dr. Bayram Aydoslu arasında protokol imzalandı.

Protokol kapsamında hastaların ihtiyaç duyduğu kıyafetler  Türk Kızılayı Safranbolu İlçe Temsilciliği tarafından karşılanacak.

Safranbolu halkına ve bölge illerden ve ilçelerden gelen hastalara sağlık hizmeti veren Safranbolu Devlet Hastanesi, süreç içerisinde hastaların sosyal ihtiyaçlarını karşılamak ve hastaların yaşadıkları mağduriyetlerini gidermek için Türk Kızılayı Safranbolu Temsilciliği ile işbirliği protokolü imzaladı. Bu kapsamda hastanede Türk Kızılayı İyilik mağazası odası oluşturuldu.

Türk Kızılayı Safranbolu İlçe Koordinatörü İhsan Topaloğlu konu ile ilgili açıklamasında “Türk Kızılayı Safranbolu İlçe temsilciliği olarak her alanda sosyal sorumluluk ve  görevlerimizi yerine getirmeye, her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza desteğimizi esirgememeye devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.