SAFRANBOLU BLEDİYESPOR BAL LİGİNE MERHABA DİYOR « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

SAFRANBOLU BLEDİYESPOR BAL LİGİNE MERHABA DİYOR

Bu haber 23 Eylül 2018 - 13:34 'de eklendi.

Safranbolu Belediyespor maddi sıkıntılardan dolayı Bal ligine gidememe tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştı. Kulüp Başkanı Mehmet KOCA sezon öncesi iş adamlarıyla yapılan yemek toplantısında bu takımın BAL liginde mücadele etmesi ve burada alacağımız şampiyonluk için 3lige çıkabilmemiz için en az 1,5 milyona ihtiyacı olduklarını oraya gelen iş adamlarına aktarmış ve o yemekte basınında yer almasıyla kesinlikle yardım edeceklerini her türlü desteklerini esirgemeyeceklerini dile getirmişler hatta sözünü vermişlerdi.

Bu sözler üzerine kolları sıvayan Başkan ve yönetim kurulu ilk iş olarak teknik direktör arayışına giriyor ve eski Karabüksporlu Sedat KALAYCI’YI TAKIMIN BAŞINA getiriyor. Sedat hoca da bu takıma takviyeler gerektiğini en az 5 veya 6 futbolcu transferi yapılması gerektiğini dile getiriyor. Safranbolu Belediyesi Kulüp başkanı Mehmet KOCA ve ekibi de futbolcu transferi için kaynak bulmaya yemekte verilen sözler üzerine Sayın Başkan o kişilere ulaşmak için defalarca onları telefonla ve bizzat yerinde ettiği ziyaretlere rağmen ulaşamadığını bu durumda transferin zor olduğunu ve zamanın kısaldığı bu zor dönemeçte ne yazık ki verilen sözler tutulmuyor.

Ağaç dallarının yapraklarını ayırdığı gibi yalnız bırakılıyor. Teknik direktör de bu krizin ilerleyeceğini düşünerek gemiyi ilk terk edenler den biri olarak Kulüp tarihine adını yazdırıyor. Belki kendi adına haklı hocanın düşüncelerine de saygı göstermek olduğunu dile getiriyor ve yavaş yavaş!

BAL ligi rüyası da hayal den öteye gidemeyeceği endişesi yaşadıklarını zamanın daraldığı düşüncelerin kaybolup gittiği bir anda Başkan Mehmet KOCA VE İkinci Başkan Birol SARIVAZ la birlikte yönetimi bir araya topladıklarını bir haftadan beride bu işin böyle gidemeyeceğini yönetim kuruluyla istişare ederek durumu Sayın Belediye Başkanı ve Kaymakamı Fatih ÜRKMEZER !i ziyaret etmekle bulurlar. Sayın Başkanımız Fatih ÜRKMEZER’e Biz Safranbolu Belediyespor olarak hem kulübü hem de Dünya mirası Kentimizi temsilen siz sayın başkanımızdan yardım beklediklerini dile getirdiklerini bunun üzerine Kaymakam ve Başkanımız Belediyenin kendi müdür ve yönetimini toplayarak ne gibi yardım yapmalarını gerektiğini kulübe ne kadar yardım yapacaklarını dile getirdiklerini izah ediyor. Belediye olarak yıllık kazancın ancak 1000 de 2 sini vereceklerini iletiyorlar. Mehmet KOCA biz ticaret adamı olabiliriz ama kulübü kesinlikle bir ticaret olarak görmediklerini tüm amaçlarının Safranbolu halkı için ve gençlerin önlerinin açılması için Bal ligine girmeye ramak kala karar aldıklarını bu durum dan da gayet memnun olduklarını hedeflerinin bu sene lig de kalıp seneye daha iyi yerlere gelmeyi düşündüklerini ifade edip röportajımızın sonlarına doğru Karabük ve Safranbolu olarak ayrım yapılmaması bu iki şehrinde bir olduğunu birlik beraberlik içinde göstermek olduğunu bugün Çorum’da ilk maça çıkacaklarını inşallah iyi bir neticeyle döneceklerini söyleyerek söyleşimizi noktalıyoruz. Safranbolu eski çarşıda yeni açtığı iş yeri GÜL DALI KONAK da kulüp hakkında yaptığımız röportajda çok samimi söylemlerle adeta yüreğimize su serpti. Nezih bir mekan hali yerine getirdiği, güzel bir ortamın içinde bulunduğum bu söyleşiyi siz saygı değer okurlarıma buradan aktarmanın onurunu yaşıyor, sizlerinde bu güzel konağı görmenizi tavsiye ederim.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.