Saadet Partili gençler caddede ‘referandum’ karanfili dağıttı « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Saadet Partili gençler caddede ‘referandum’ karanfili dağıttı

Bu haber 14 Nisan 2017 - 16:52 'de eklendi.

Saadet Partisi  Karabük İl Gençlik Kollarına mensup gençler 16 Ni san referandumuna  sayılı saatler kala şehir merkezinde ‘Sandıktan ne çıkarsa çıksın, kardeşliğimiz kazansın’, ‘Kardeş kavgasının kazananı olmaz’ yazılı kart ve karanfil dağıtımı yaptı.

Konuyla ilgili Meydan Haber’e açıklama yapan Saadet Partisi Gençlik Kolları İl Başkanı Şenol Açıkgöz, “Saadet Partisi olarak sürecin başından itibaren tespit ve önerilerimizi bir kardeşlik vazifesi olarak gerek Meclis’te temsil edilen gerekse temsil edilmeyen partilerle paylaştık.  Saadet Partisi bir meseleyi ele alırken, hak ve adalet ölçülerinde, ülkenin tarihi müktesebatına uygun ve ülkesi ve milletinin menfaatini gözeterek ele alır. Referandumda oylanacak olan bu anayasa değişikliği konusunda kararını ve değerlendirmesini de bu ölçüler içinde yapmıştır. Sandıktan ne çıkarsa çıksın kin ve öfke değil kardeşlik kazanacak. 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan referandumun sonucu ne olursa olsun ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyoruz” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.