Rektör Polat, öğrenci evinde gençlerin konuğu oldu « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Rektör Polat, öğrenci evinde gençlerin konuğu oldu

Bu haber 27 Aralık 2017 - 10:22 'de eklendi.

Her hafta farklı bir öğrenci evinde gerçekleştirilen ‘Öğrenci Evi’ programının bu haftaki konuğu Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat oldu.

Öğrenci Evi’ programında her hafta bir öğrenci evi ziyaret ediliyor. Ziyarette o haftanın konuğu öğrenci evinde ağırlanıyor, öğrencilerin sorularını yanıtlıyor.

Rektör Prof. Dr. Refik Polat’ın konuk olduğu öğrenci evi ise Karabük Üniversitesi’nin farklı bölümlerinde öğrenim gören kız öğrencilerin 100. Yıl Mahallesi’ndeki bir ev oldu. Rektör’ün evlerine konuk olacağı haberini alan öğrenciler heyecanlı bir bekleyişe içerisine girdiler. Öyle ki söylenen saatten daha önce camda beklemeye başladıklarını aktardılar.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ve eğlenceli anlara sahne olan programda Rektör Prof. Dr. Polat kendisine yöneltilen soruları içtenlikle yanıtladı. Öğrenciler ayrıca evlerinde ağırladıkları Rektör Polat’a kendi elleriyle hazırladıkları pasta, börek ve kısır ikram etti.

Öğrenciler Rektör’ü ağırlamaktan dolayı çok memnun ve şanslı olduklarını söyledi. Rektör Prof. Dr. Refik Polat’ın hayat tecrübelerini dinlemekten büyük keyif aldıklarını belirten öğrenciler, ilk başta çok resmi bir ortam olacağını zannettiklerini fakat Rektör Polat’ın sıcakkanlılığı ve samimi tavırları nedeniyle çok iyi vakit geçirdiklerini ifade ettiler.

Rektör Prof. Dr. Refik Polat da programı çok beğendiğini belirterek öğrencilerle bir araya gelmekten çok büyük keyif aldığını söyledi ve öğrencilere teşekkür etti.

Programın bitiminde öğrenciler sosyal medyadan canlı yayın yaparak diğer öğrenci arkadaşlarının sorularını da Rektör’e ilettiler.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.