Ovacıklılar Derneği Başkanı Deligöz’den bayram mesajı « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Ovacıklılar Derneği Başkanı Deligöz’den bayram mesajı

Bu haber 30 Temmuz 2020 - 21:47 'de eklendi.

Kısa adı OVA-DER olan Ovacıklılar Kalkınma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Deligöz, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Deligöz, mesajında; “Değerli hemşehrilerim; bayramlarımız, kardeşlik bilincimizi yenileme, aramızdaki dayanışmayı pekiştirme günleridir. Sevginin, huzurun, sevincin ve saygının simgesi konumundaki bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz. İslam âlemi olarak dünya genelinde yaşanan salgın hastalıktan dolayı Kurban Bayramı’nın habercisi Hac farizasını yerine getirememenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Cenab-ı Hak’tan dileğimiz şafi ismi ile bu salgın hastalığı şifası ile iyileştirmesidir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Ovacıklı hemşehrilerim olmak üzere Kurban Bayramı’nızı en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın ülkemize ve Türk İslam dünyasına sağlık, huzur, esenlikler getirmesini, milli birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Sevgi, barış ve hoşgörünün hakim olduğu nice bayramlar diliyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.