Olcay Kılavuz Karabük’te Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Olcay Kılavuz Karabük’te Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti

Bu haber 29 Ekim 2017 - 18:03 'de eklendi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz Karabük’te Ocak ziyaretlerinde bulundu. İlk olarak Safranbolu Ülkü Ocakları’nı ziyaret eden Genel Başkan Kılavuz burada Ocak Başkanı Hakan Ünal’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. MHP İlçe Başkanı Celal Tokatlı’nın da hazır bulunduğu ziyarette Tokatlı’ya yeni görevinde başarı dileğinde bulunan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz daha sonra Karabük Ülkü Ocakları’na geçti.

Ülkücü gençliğin yanı sıra Karabük’te MHP İl Başkanı Dr. Adem Kar ve Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe tarafından karşılanan Kılavuz, Ülkü Ocakları Karabük İl Başkanı Murat İsmail Taş’tan da Ocak faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Programında olmamasına karşın Eskipazar Ülkü Ocakları’nın davetini geri çevirmeyen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Kılavuz Eskipazar’da da ülkücü gençlerle bir araya geldi. Eskipazar Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hüseyin Kayabaşı ilçe olarak ilk defa Genel Başkan ağırlamanın gururunu yaşadıklarını söyleyerek, “Bu büyük buluşma hepimiz için çok büyük moral oldu. Müteşekkiriz” dedi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Kılavuz’un, Safranbolu, Karabük ve Eskipazar Ocak ziyaretlerini değerlendiren Ülkü Ocakları Karabük İl Başkanı Murat İsmail Taş, “Karabük’e gelerek bizleri onurlandıran, dünyanın en büyük gençlik hareketinin lideri Ülkü Ocakları Genel Başkanımız sayın Olcay Kılavuz bey’e şahsım ve teşkilatım adına çok teşekkür ederim. Bizleri kırmayarak bu yoğun temposunda Safranbolu ve Eskipazar ocaklarımıza ve oradaki genç kardeşlerimize de uğrayan genel başkanımızın her daim emrinde olmaktan şeref duyuyoruz” dedi.

Meydan Haber’e konuşan Taş, “Sayın Genel Başkanımıza Karabük temaslarında Ülkü Ocakları’nın şehitler kervanı olduğunu ve bu şiarla durmak, yorulmak bilmeden çalışmaya devam edeceğimize söz verdik” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.