Mustafa Özata İYİ Parti’den başvuru yaptı « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Mustafa Özata İYİ Parti’den başvuru yaptı

Bu haber 04 Mayıs 2018 - 16:45 'de eklendi.

İYİ Parti’de Karabük Milletvekili Aday adaylığı başvuru süresinin son gününde flaş bir gelişme yaşandı ve partinin önemli isimlerinden Mustafa Özata 27. Dönem Milletvekilliği için başvuruda bulundu.

Safranbolu’nun köklü ailelerinden TOKER ailesinin mensubu Çevre Mühendisi Işıl Toker ile aynı anda Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yapan Özata Meydan Haber’e özel açıklamalarda bulundu.

Özata “Adaylık gibi bir düşüncem yoktu. Ancak son günlerde yoğun bir taleple karşılaşmaya başladım. Partinin önde gelen isimleriyle, kanaat önderleriyle yaptığımız istişare  sonunda kararımızı verdik ve yola çıktık” dedi.

HERKESİN KENETLENMESİ LAZIM

Muhalefet partileri arasında oluşturulan ittifakın öneminde de işaret eden İYİ Parti Aday Adayı Mustafa Özata, “Elbette diğer aday adayı arkadaşlarımız da listede yer alabilmek üzere çaba harcayacaklar. Ancak gerginlik ve iç çekişmenin İYİ Partimize zarar vereceğini  unutmamak gerekir. Siyaset aynı zamanda sonuç alabilme sanatıdır. En iyi sonucu alabilmemiz için mutlak surette kenetlenmemiz gerekmektedir. Kısır çekişmeler bizi geriye götürür. Her partide kırgınlık, küslük, iç çekişme olabilir. Bizde de var. Fakat biz enerjimizi içe değil dışa dönük olarak kullanabilmeliyiz. Ben Mustafa Özata olarak 30 Kasım 2015 günü Genel Başkanımız, liderimiz, Cumhurbaşkanı adayımız Meral hanımla birlikte çıktığımız siyasi yolculuğumuzu Karabük’te bir milletvekili çıkararak taçlandırmak hedefindeyim” ifadelerini kullandı.

Özata ile aynı gün İYİ Parti’den Karabük Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Işıl Toker de yaptığı açıklamada,Memlekete hep birlikte sahip çıkmalıyız. Türkiye iyi yönetilmiyor. Ülke ve millet bütünlüğünün büyük bir tehdit altında bulunduğu olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Kısır çekişmelerden uzak sadece memleketimiz ve ülkemizin geleceğine odaklanmış bir ruhla 24 Haziran’a hazırlanmalıyız” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.