Muharrem İnce yarın Karabük’te / ‘HAYIR’ demek için çok neden var « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Muharrem İnce yarın Karabük’te / ‘HAYIR’ demek için çok neden var

Bu haber 31 Mart 2017 - 18:43 'de eklendi.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce 16 Nisan’da yapılacak referandum çalışmaları kapsamında Karabük’te açık hava toplantısı yapacak.
Yarın saat 13.30’da ONEL AVM önünde vatandaşla buluşacak olan İnce, halk oylamasında neden ‘HAYIR‘ verilmesi gerektiğini anlatacak.
İnce’nin Karabük’te yapacağı konuşmanın geniş yankı bulacağına inandığını ifade eden ve ‘HAYIR‘ demek için çok nedenlerinin olduğuna vurgu yapan CHP Karabük İl Başkanı Avukat Erdoğan Dinçel tüm güçleriyle referandumda ‘HAYIR‘ çıkması için çabaladıklarını söyleyerek, “Bu itibarla yarın saat 13.30’da ONEL önünde halkımızla kucaklaşacak olan Sayın Milletvekilimiz Muharrem İnce beyin açık hava toplantısına tüm yurttaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.