MHP İl ve Merkez İlçe Teşkilatı Akbaş’ı ziyaret etti « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

MHP İl ve Merkez İlçe Teşkilatı Akbaş’ı ziyaret etti

Bu haber 06 Mart 2021 - 14:55 'de eklendi.

MHP Karabük İl Başkan Yardımcısı Cenk Gedikoğlu ve Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe beraberindeki heyet ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Karabük’ün eğitimde yakaladığı başarıya dikkat çekilerek, ülke genelinde elde edilen derecelerin kalıcı olması ve daha üst seviyelere çıkarılması noktasında işbirliği mesajları verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü de MHP heyetinin ziyaretinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkan V. ve Rolmak Döküm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Genel Müdürü Cenk GEDİKOĞLU ve MHP Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman MEŞE Yönetim Kurulu Üyeleri İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ’ı ziyaret etti. 

Karşılıklı bilgi alışverişinin ardından İl Millî Eğitim Müdürümüz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, iyi dilek ve temennileri için misafirlerine teşekkür etti” ifadelerine yer verdi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.