Melisa Bebekten Ürkmezer’e iade-i ziyaret « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Melisa Bebekten Ürkmezer’e iade-i ziyaret

Bu haber 19 Ocak 2019 - 14:41 'de eklendi.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in talimatı ile başlatılan ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında bir yandan aile ziyaretleri devam ederken diğer yandan yeni bebek sahibi olan aileler de Ürkmezer’e iadei ziyaretlerde bulunuyorlar.

Uzun zamandan beri devam eden proje kapsamında yoğun iş temposundan vakit buldukça Eşi Miray Ürkmezer ile birlikte yeni doğan bebekleri ve aileleri ziyaret ettiklerini ifade eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ Sosyal Belediyecilik anlamında Safranbolu’nun ve halkımızın menfaati çerçevesinde yine halkımızla birlikte istişare içerisinde pek çok projeye imza atıyoruz.  Hoş Geldin Bebek projesi de bunlardan biri. Bu manada, çocuğu olan çiftlerimizin mutluluklarına ortak olmaya devam ediyoruz. Elbette göreve başladığımız günde ifade ettiğimiz gibi gerek Kaymakamlık gerekse Belediye olarak kapımız tüm vatandaşlarımıza açık” dedi.

Ziyaretlerin yalnızca kendi taraflarından olmadığını kaydeden Ürkmezer; “Mutluluklarına ortak olduğumuz çiftlerin bebeklerinin 40’ı çıkar çıkmaz ziyaretimize gelmeleri bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Ben bu vesile ile yeni çocuğu olan aileleri tebrik ediyor, evlatlarına sağlık, mutluluk ve başarı dolu yarınlar temenni ediyorum” diye konuştu.

İadei ziyaret gelen aileler ise “ Kaymakam bey ve eşi sağ olsunlar her durumda olduğu gibi böylesi mutlu günde de aileleri yalnız bırakmıyorlar. Bu tür uygulamalar devletin vatandaşın yanında olduğunun bir kanıtı. Dr. Fatih Ürkmezer ve eşi Miray Ürkmezer nezdinde tüm belediye personeline ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde görüşlerini bildirdiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.