Mehmet Ali Şahin Belediye yatırımlarını yerinde inceledi « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Mehmet Ali Şahin Belediye yatırımlarını yerinde inceledi

Bu haber 29 Ekim 2016 - 18:15 'de eklendi.

AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Karabük ve Safranbolu Belediyelerinin yaptıkları yatırımları yerinde inceledi
Şahin, Karabük Belediyesi tarafından yapımı süren Yeşil Vadi Projesi ve proje kapsamında yapılan köprüde inceleme yaptı.
MHP’li Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’den proje hakkında bilgiler alan Şahin, daha sonra Safranbolu ilçesine geçerek, belediyenin yapacağı Gençlik Merkezi ve Göztepe Köprüsü yerlerini gezdi.
Belediye Başkanı Necdet Aksoy’dan bilgiler alan Şahin, hayırsever bir iş adamı tarafından yapılan ana okulu inşaatını da inceledi.
Karabük Valisi Mehmet Aktaş ve AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar’ın da incelemelerine eşlik ettiği Şahin, Karabük’te belediyelerin önemli projelerin hizmete alındığını ve alınmaya devam ettiğini söyledi.

Bugün gezdiği projelerin Karabük için önemli olduğundan bahseden Şahin, “Her ne kadar muhalefet belediyesi olsa da Karabük Belediye Başkanımız kent için güzel projeler yapıyor. Bizlerde merkezi yönetim ve hükümet olarak yerel yönetimlere her zaman destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.