“KIRILMA MAÇIMIZDI” « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

“KIRILMA MAÇIMIZDI”

Bu haber 07 Aralık 2014 - 17:35 'de eklendi.

Rize zaferinin ardından konuşan Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas  çok kritik bir galibiyet elde ettiklerini söyledi

kafkas Kritik bir maç için Rize’ye geldiklerini ifade eden Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas maç sonu yaptığı  açıklamada “Bundan önceki maçların belli bölümlerinde iyi oynuyorduk. Bugün ilerde de geride de iyi oynadık. Bizim için  kırılma maçıydı. Oyuncularımızın başarısı bu, sonuçtan mutluyuz. Ligdeki durumumuz iyi değil. Daha iyi yerde olmalıyız. Bu  arada eğer attığımız ikinci golün başlangıcında ofsayt varsa çok üzülürüm. Haksız olan hiçbir şeyi istemiyorum. Geçen hafta  aleyhimize, bu hafta lehimize ise fark etmez. Hepsi önemli. Ben kendi lehime hiçbir şeyi haksız istemiyorum” dedi.

Rakip yöneticilerin maç sonrası gelip kendilerini tebrik etmelerinden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Kafkas, “40 yıllık  hayatımda böyle şeyleri nadir görüyorum.Gerçekten bunlara ihtiyacımız var. 7 yıldır Çaykur Rizespor iyi işler yapıyor. Bu tür  yönetimlere sahip çıkılmalı. Ben Çaykur Rizespor’a başarılar diliyorum. Mehmet Özdilek hoca çok önemli bir teknik adam, bazı  şeyleri değiştirmeliyiz” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.