Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi karşındakine yapmayacaksın!! « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi karşındakine yapmayacaksın!!

Bu haber 03 Ocak 2017 - 11:35 'de eklendi.

15841588_10154904262992156_1555610869_nTürk Sağlık-Sen Karabük Şube Başkanı Nusret Hacısüleymanoğlu son günlerde sağlık çalışanlarına yönelik artan saldırı ve taciz olaylarına bir yenisinin daha eklendiğini hatırlatarak, “Şimdi de sosyal medya üzerinden taciz ve hakaretler yapılmaya başlandı” dedi.

Safranbolu Devlet Hastanesi Acil Servisinde görevli bir hemşirenin sos yal medya aracılığıyla çirkin bir saldırıya maruz kaldığı olayı şiddetle kınadıklarını belirten Sendika Başkanı Hacısüleymanoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Vatandaşlarımıza her türlü zor şartlarda; bayram tatili, hafta sonu tatili demeden fedakarca, 7 gün 24 saat kesintisiz sağlık hizmeti sunan sağlık çalışanlarına yönelik fiili saldırılar, sözlü sataşmalar ve tacizler gün geçtikçe artarak devam etmektedir. Şimdi de İlimizde bu olay başka bir boyuta ulaşmış, sosyal medyadan taciz ve hakaretler yapılmaya başlamıştır.

Bu saldırı ve tacizlerin sahipleri hiç düşünmüyorlar mı? Bu olaylara muhatap kalanlar kendi yakınları da olabilirler. Unutmasınlar hakaret ettikleri, sosyal medyada ahlaksızca ithamlarda bulundukları sağlık çalışanları mutlaka, birilerinin kızı, eşi, annesi, teyzesi ya da kız kardeşidirler. Şimdi sağlık çalışanlarına yönelik bu ahlaksızlıkları yapanlar; yukarıda saydığımız yakınlarımızdan birisine bir başkası sözlü, fiili ya da sosyal medyadan hakaret, taciz ya da bir başka ahlaksız ithamlarda bulunsa siz ne yaparız?

Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi karşındaki muhatabına yapmayacaksın. Kendin için istemediğin bir şeyi başka birisine yaparsan bizden değilsin anlayışına sahip bir kültürün evlatları olarak bunun nasıl bir izahı olabilir. Bunu yapanları kınıyoruz. Bunu yapanların cezalandırılması için idareyi göreve davet ediyoruz. Devletin memuruna devletin yetkililerinin sahip çıkmasını istiyoruz. Bizler Türk Sağlık-Sendikası olarak bu konunun takipçisi olacağımızı bildirir, 2017 yılının ilk basın açıklamasını da böyle bir konu üzerinden yapmış olmanın ayrıca teessürünü yaşadığımızı bilmenizi isteriz. 2017 senesinin vatanımıza ve milletimize ve de insanlık alemine hayırlar getirmesini temenni ederiz. “nusrt

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.