KENDİ FİŞİNİ KENDİ ÇEKTİ… « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

KENDİ FİŞİNİ KENDİ ÇEKTİ…

Bu haber 24 Eylül 2017 - 20:31 'de eklendi.

İlk 11 açıklandığında herkesin aklında tek fikir oluştu. Erkan hocanın son maçı..

Takımın tek formda oyuncusu ve gol yollarındaki en üretken ismi Torje’nin ilk 11 de olmaması. Defans hattında yapılan değişiklikler. Kimsenin anlam veremediği bir sürü saçmalık.

Geçen hafta hocanın yaptığı açıklamada ‘Ülke olarak yerli hocalara sabrımız yok’ açıklamasından sonra, böylesine önemli 6 puanlık bir maçta, üstelik kendi evimizde  böylesine kötü bir seçim yapılmasına gerçekten sabrımız ve tahammülümüz olamaz. Nitekim de basın toplantısında hoca açıklamasını yaptı ve ‘bu takıma daha fazla zarar vermek istemiyorum, başkanla görüşüp affımı isteyeceğim’ dedi.

Peki şimdi ne olacak? Bütün takımlar yavaş yavaş form tutarken sıfırdan düzen kurmak kolay olacak mı? İstifa kabul edilirse yerine kim gelecek? Haftaya Galatasaray deplasmanında takımın başında kim olacak…

Dönelim bugünkü maça; ilk 11 herkesin malumu. Birbirinden kopuk kimin nerde oynadığı belli olmayan sıfır yardımlaşma ve takım oyunu, kalitesiz bir kaleci, sonuç: ilk yarı 3-0..

Devre arası soyunma odasında hoca son çırpınışlarını ve harakirisini yapıp, gereken değişikliklerle ikinci yarıya başlayıp, oyunculara: ‘sonuç ne olursa olsun maçtan sonra bazı şeyler değişebilir, siz çıkıp oyununuzu oynayın, hakkınızı helal edin’ diyerek son maçı olacağının sinyalini oyunculara vererek motive etmeye çalışmıştır. Hatta ikinci yarı bir değişiklik daha yapıp geçen senenin en iyi oyuncusu olan stoper Barışı forvete almış, Biliznichenko’yu defansa çekmiş, kimsenin çözemediği bir sistemle iman gücünü kullanarak 2 gol bulmuştur. Maç dönüyor derken yine yediğimiz saçma sapan bir golle maçtan 4-3 mağlup ayrıldık.

Şimdi top Başkanda, bu şehrin kaderiyle oynamayın, geçmişteki başarılarınıza kimsenin lafı yok ama artık buda sizin son şansınız, iyi değerlendirin, bu takım bizim için önemli…

SONER MANAV
SONER MANAVbilgi@karabukmeydangazetesi.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.