Kemal Barbaros Ayrılma BBP İl Genel Meclisi Aday Adayı « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Kemal Barbaros Ayrılma BBP İl Genel Meclisi Aday Adayı

Bu haber 04 Şubat 2019 - 12:50 'de eklendi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Karabük il ve ilçe teşkilatlarında 31 Mart yerel seçimlerine dönük tempo artarak devam ediyor.

Karabük’te Mahmut Malkoç, Safranbolu’da Halil İbrahim Karataş, Eskipazar’da Niyazi Küçükyılmaz’la seçimlere katılacak olan BBP’de bir taraftan da Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyelikleri için başvuru yoğunluğu yaşanıyor.

BBP’ye İl Genel Meclisi üyeliği için son aday adaylık başvurusu 27 yaşındaki üniversite öğrencisi Kemal Barbaros Ayrılma’dan geldi. Karabük’ün en genç İl Genel Meclisi aday addaydı konumundaki Ayrılma, BBP İl Başkanı Dursun Kıraç’a başvuru evrakını teslim etti. Başvuru sonrası Meydan Haber’e konuşan BBP İl Genel Meclisi Aday Adayı Kemal Barbaros Ayrılma, “31 Mart mahalli idareler seçimlerinin ülkemize, milletimize ve Karabük’ümüze hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Görev verilmesi halinde elimizden gelenin en iyi iyisini yapmak için halkımızın emrinde olacağımızı bu vesile ile vurgulamak isterim” dedi.

KEMAL BARBAROS AYRILMA KİMDİR?

23.05.1992 tarihinde Karabük’te doğdum. İlk ve orta öğretimimi Karabük’te Kartaltepe İÖO da tamamladım. Lise eğitimimi de Karabük Fevzi Çakmak Lisesinde tamamladım. Karabük Üniversitesinde Gaz ve Tesisatı Teknolojisi önlisans bölümünü bitirdim. Daha sonra ön lisans eğitimimi lisansa tamamlamak için DGS ye girdim ve Konya Selçuk Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü kazandım. Buradan yatay geçiş ile Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümüne geçtim ve şuan burada eğitimime devam etmekteyim ve son sınıftayım.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.