Karabük’te ilave yeni merdivenler yapılıyor « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Karabük’te ilave yeni merdivenler yapılıyor

Bu haber 21 Temmuz 2015 - 18:05 'de eklendi.

merdivenKarabük Belediyesi ekipleri, vatandaşların gidecekleri yerlere rahat ve güvenli bir şekilde hareket etmeleri için mahallelere yeni merdivenler yapıyor.

5000 Evler Mahallesinden 100. Yıl Mahallesine geçen vatandaşların Safranbolu yolu üzerindeki yaya geçidine çıkmak üzere kullandıkları yaya yolunu ve Aydınlık Evler İlkokulunun yanında bulunan yaya yolunu merdiven olarak yeniden düzenliyor. Böylelikle vatandaşlardan gelen talepler tek tek gerçekleşiyor.

5000 Evler bölgesi ve 100. Yıl Mahallesi arasında, yayaların sıklıkla kullandığı yaya geçidine vatandaşların daha rahat ve güvenli ulaşabilmeleri için merdiven yapımı tamamlanmak üzere. Ayrıca Aydınlık Evler 503 No.lu sokak ve 503 No.lu sokağı birbirine bağlayan merdivenler de, Aydınlık Evler okuluna gitmekte olan öğrenciler için büyük kolaylık sağlayacak.merdiven 2

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.