KARABÜKSPOR MESELESİ ÇÖZÜLÜYOR « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

KARABÜKSPOR MESELESİ ÇÖZÜLÜYOR

Bu haber 07 Aralık 2017 - 16:54 'de eklendi.

Yaklaşık bir aydır süren belirsizlik kamuoyunun beklediği gibi Mehmet Ali Şahin’in devreye girmesi ile çözüldü, bugün öğle saatlerinde valilikte geçici başkan Ziya Ünsal’ın da katıldığı toplantıda 11 Aralık’ta yapılacak kongreye Ziya Ünsal’la gitmeye karar verildi. Toplantı sonrası başkan Ünsal’a basın mensupları tarafından sorular yöneltildi, bunlardan en dikkat çekeni de ‘maddi konularda anlaşma oldu mu’ sorusu idi. Başkan Ünsal her konuda anlaşıldığını güzel günlerin yakın olduğunu ve süper ligde yolumuza devam edeceğimizi söyledi. Bizim de temennimiz mümkün olan en kısa zamanda sorunların çözülmesi, eski ışıltılı günlere geri dönülmesi. Bundan sonra neler olduğuna değil, KARDEMİR KARABÜKSPOR için neler yapılabileceğine bakalım. Malum elimizdeki kadro belli, iyide bir kadromuz var, taraftarın en küçüğünden en büyüğüne kadar bilinen eksiklikler var bunun için müneccim olmaya gerek yok. Çoğu maçlarda istatistiklere bakıldığında topla oynama oranlarımız bariz bir şekilde rakip takımlardan yüksek ama bunun sonuca yansıması nasıl oluyor dersek, kazandığın penaltıyı bile atıp gole çevirecek bir golcün olmadıktan sonra değil 90 dakika 180 dakika koşsan bir manası yok, öncelik iyi bir golcü şart.

İkinci olarak ta kaleci sorunu, Hoca halâ niye Ahmet Şahin isminde ısrar ediyor anlamış değilim, kaç maçta canımızı yaktı, elimizde genç ve kaliteli bir Çağlar var inanıyorum ki Türk futboluna uzun yıllar hizmet edecek bir kardeşimiz. ‎Takıma menajer olarak cep telefonu ve takım elbise ile antrenmanda poz verecek birilerinin tanıdığı değil, Abi olacak sürekli futbolcularla beraber olacak, futbolcularla yönetimin daha da önemlisi küstürülen Mavi Ateş’in arasında köprü olacak futbolun içinden birisi gelen birisi olması lazım.

Kim olabilir diye düşünüyorum hemen taraftarın gönlünde taht kurmuş, unutulmayan, bu zor günlerde bile sosyal medya hesaplarından KARDEMİR KARABÜKSPOR da oynarken giydikleri formalarla destek mesajları yayınlayan, Bülent Bal, Burak Akdiş, Hakan Söyler ilk akla gelenler. Hatta bu eski futbolculardan birkaçını kulüp bünyesine alıp yurt içi ve yurt dışı izleme scout ekibi kurulabilir en azından youtubeden izleyip futbolcu almak zorunda kalmayız. Menajerlere verilen paralar boşa gitmemiş. Küstürülen taraftarlar da tekrar tribünlere çekilmiş olur. Bizler de o eski şaşalı günlerimize döneriz.

‎Yeni oluşturulacak yönetim İNŞAALLAH beklentilere cevap verir, futbolu bilen insanlardan oluşur, şeref tribününde sadece derby maçlarda gelip etrafa gülücük dağıtarak selfie çekecek yöneticilerden olmaz. ‎

Haa bu arada, Yeni yönetim, KARDEMİR KARABÜKSPOR’un bu zor zamanlarında federasyona şikayet eden futbolcuların durumunu gözden geçirmeli, zaten takıma katkısı olmayan bu şahıslarla bir daha sözleşme yapmamalı.

Sonuç olarak İlk 100 de en az 10 tane şirketi, Kardemir gibi bir değeri olan KARABÜK’e bu tablo hiç mi hiç yakışmıyordu, Şükürler olsun çözüme doğru büyük bir adım atıldı. ‎Bu süreçte sorunun çözümüne yönelik adımlar atan başta taşın altına elini koyarak takımıma sahip çıkma adına basın açıklaması ve yürüyüş yapan Mavi Ateş taraftar dernekleri ile bu takım sahipsiz değildir diyerek aday olan KARABÜKSPOR sevdalısı kardeşlerimiz ile emeği geçen herkese TEŞEKKÜRLER.

Efsane başkan Metin Türker’in 20. Ölüm yıldönümünde saygıyla anıyoruz ve inanıyorum ki her şey çok daha güzel olacak.. ‎

KALIN SAĞLICAKLA…

Kerem Demir
Kerem Demirkeremdemir@karabukmeydanhaber.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

3 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Emre demir 7 Aralık 2017 / 20:16 Cevapla

Bu takim bir sehrin kalbi.Ve bizim yasam ve hava almamizi sagliyan bir yapi.Umarim bir an once bu sorunlar cozulur.

Barış 7 Aralık 2017 / 21:26 Cevapla

Yüreğine sağlık. Bu kentin takimina taraftar , kent ve yönetim olarak yüreğimizi vermeliyiz ki ülkenin demir nabzının attığı bu şehir hakettiği değeri bulsun. Aynı şekilde takımda oynayan her futbolcu nerede olduğunu, hangi değere hizmet ettiğini anlamalı ve yüreğini koymalı. Yüreğine Sağlık..

Mustafa B 8 Aralık 2017 / 15:53 Cevapla

Kalemine yüreğine sağlık. Lakin her şey başkan seçilmesi ile son bulacağını düşünüyorsak zor. Paralarını isteyenlere sitemini anlamıyorum. Profesyonel futbolcu para için oynar. Renkler için oynayacak bizim çocuklardır onlar da kadroda yoklar. Velhasıl bu sene bir şekilde ligde kalmalıyız. Seneye Allah Kerim…