Karabükspor lidere ‘FARKLI’ mağlup oldu « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Karabükspor lidere ‘FARKLI’ mağlup oldu

Bu haber 01 Aralık 2018 - 18:04 'de eklendi.

Spor Toto 1. Lig’in 14. haftasında Gençlerbirliği’ne 6-0 mağlup olan Karabükspor’da Teknik Direktör Taner Öcal, “Devre arasına kadar bu çocuklarla mücadele edip sonrasına bakacağız” dedi.
Spor Toto 1. Lig’in 14. haftasında Karabükspor, Gençlerbirliği’ne 6-0 mağlup oldu. Yeni Eskişehir Stadyumu’nda oynanan maçta farklı mağlup olan Karabükspor’un Teknik Sorumlusu Taner Öcal, “Grup lideri olan iyi bir takımla oynadık. Süper lig tecrübesi olan bir oyuncu grubuna karşı oynadık. Topun bizde kalması için hafta içi çok çalışmıştık fakat beceremedik. Dağınık bir görüntü sergiledik. Bizim için kötü bir maç oldu. Devre arasına kadar bu çocuklarla mücadele edip bakacağız. Gençlerbirliği’ni kutluyorum ve başarılar diliyorum. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet oldu. Oyun anlamında başarılı olamadık. Bundan sonra daha disiplinli daha derli toplu bir takım olma konusunda çalışacağız” ifadelerini kullandı. 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.