Karabükspor’a Karabüklü Başkan Hayırlı Olsun « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Karabükspor’a Karabüklü Başkan Hayırlı Olsun

Bu haber 21 Şubat 2018 - 17:59 'de eklendi.

Karabükspor’la ilgili süreci az çok biliyorsunuz, kısa dönem zarfında o kadar çok çalkantılı ve entrikalı bir süreçten geçti. İki bucuk ay önce yeni yönetim oluşturulduğunda tüm taraftarların azda olsa ümitleri yeşerdi ama öyle olaylar oldu ki takım kampta iken en iyi oyuncuları ayrılıp gitmeye başladı adeta basiret ve elimiz kolumuz bağlanmıştı Levent hoca çaresiz bırakıldı. Herkes gidebiliyor fakat kimse takıma gelmiyordu ne zaman kamp bitmeye başladı başka takımlarda beğenilmeyen sözleşmesi feshedilen oyuncuları kurtarıcı diye takıma getirilmeye başlanmıştı. Yinede bir umut ya tutsa misali bekledik, ligler başladı.

Kazın ayağı hiç te göründüğü gibi değildi, yıllardır 4 büyük diye tabir edilen takımların en çekindiği korkulu rüyası olan takım gitmiş, üzerine ölü toprağı serpilmiş, adeta bambaşka bir kimliğe bürünmüş oynadığımız her takımın cepte mutlak 3 puan hatta averaj takımı olarak gördüğü KARDEMİR KARABÜK spora gönül vermiş taraftarları kahreden sonuçlar elde eden bir takım ortaya çıkmıştı.

Bu sancılı süreç devam ederken daha çiçeği burnundaki yönetim bugün ki kongrede aday olmayacağını kamuoyuna deklare etti. Yine bundan 2,5 ay önce olduğu gibi KARABÜKlü ve KARDEMİR KARABÜK lülüğünü hiç kimsenin tartışamayacağı bir isim olan Mehmet Aytekin çıktı ekibim budur ben bu zorlu süreçte KARDEMİR KARABÜK sporu yönetmeye talibim diyerek ateşten bir gömlek diye tabir ettiğimiz başkanlığa talip oldu. Deyim yerinde ise elini değil gövdesini bu taşın altına koydu.

‎Bundan sonraki süreç ne olur dersek, Fireni boşalmış bir kamyon gibi baş aşağı kümeye doğru giden bir KARABÜK spor için herhalde içinde bulunduğumuz durumdan daha kötü bir durum olmaz, Kurtulur muyuz, mucizelere bağlı, takımın durumu ortada malzeme belli hep birlikte bekleyip göreceğiz. ‎Bu saatten sonra bizlere düşen Takımına zor zamanda sahip çıkan ben bu işin üstesinden gelirim arkadaş diye medeni cesaret gösteren Mehmet Aytekin’e destek olmak, takıma sahip çıkmak, ne olursa olsun iç saha maçlarında taraftar olarak takımın yanında olmak.

Şimdi yeni başkanın ilk yapması gereken takımdan soğuyan bırakın maçı antrenmanı dahi izlemeyen taraftar ile takımın arasına konulan mesafeyi kapatmak, bu işi de nasıl yapacaklarını Mehmet Aytekin çok iyi bilir. Mesela yarından tezi yok Malatya deplasmanına iki otobüs kaldırılarak bu işin ilk adımı atılabilir. ‎

Yine ümitvarız “çıkmayan candan ümit kesilmez” Her zaman söyledik. Düşeceksek şanımızla ve şerefimizle düşelim, kalacaksak ta yine kendi evlatlarımız olan bu ilin çocukları Levent hoca Mehmet Aytekin ile kalalım. ‎En azından kalan maçlarda alt yapıdan pırıl pırıl parlayan gençlerimize şans verip vitrine çıkaralım. ‎Destek bizden Ama altına girdiğiniz yük çok ağır ve sorumluluk istiyor, RABBİM yar ve yardımcınız olsun KARABÜK ün KARDEMİR KARABÜK spora gönül vermiş evlatları, Başarırsanız KARABÜK tarihine isminiz altın harflerle kazınır… ‎Sağlıcakla kalın…

Kerem Demir
Kerem Demirkeremdemir@karabukmeydanhaber.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.