Karabük OVA-DER’den Ramazan Bayramı mesajı « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Karabük OVA-DER’den Ramazan Bayramı mesajı

Bu haber 24 Mayıs 2020 - 21:00 'de eklendi.

Kısa adı OVA-DER olan Karabük ovacıklar Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Deligöz Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Deligöz mesajında, “Kıymetli hemşerilerim başı rahmet ortası mağfiret ve sonu kurtuluş olan Ramazan ayını daha geride bırakıyoruz. Çin’ in Wuhan şehrinde çıkan ve kısa sürede tüm dünyada pandemi haline gelen korona virüs salgını yüzünden buruk bir Ramazan bayramına girdik. Bu bayramda büyüklerimizin komşularımızın akrabalarımızın kısaca tüm sevdiklerimizi ziyaret edemeden ilk defa bir bayram geçireceğiz. Bu bayram devletimizin koymuş olduğu yasaklara riayet ederek telefonla bayramlarını tebrik edelim. Onlarla geçireceğimiz daha nice sağlıklı günleri düşünerek biraz daha sabır edelim. Bu duygu ve düşüncelerle başta kıymetli hemşehrilerim olmak üzere Türk İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlar sevgi ve selamlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.