Karabük Emekliler Derneği kongresine ‘sürpriz’ aday « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Karabük Emekliler Derneği kongresine ‘sürpriz’ aday

Bu haber 10 Şubat 2018 - 19:53 'de eklendi.

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Karabük Şubesi’nin 17 Şubat Cumartesi günü yapılacak olağan genel kurul toplantısına kısa bir süre kala sürpriz bir isim başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Karabük iş ve cemiyet yaşamının renkli simalarından Ersoy Yılmaz Emekliler Derneği Başkanlığına aday olduğunu duyurarak, mevcut Başkan Celal Bulut’a rakip oldu.

Uzun süredir emekli gruplarıyla ve birçok kesimle istişare halinde olduğu bilgisini veren Yılmaz, önümüzdeki günlerde düzenleyeceği basın toplantısı ile geniş çaplı açıklamalar yapacağını söyledi ve sosyal medya hesabında şu ifadelere yer verdi;  “Saygıdeğer Emekli büyüklerim, Derneğimizin kıymetli üyeleri;

Çeşitli Kurum, Kuruluş ve üyelerimizle yaptığımız uzun istişareler sonucu, Emekliler Derneği Genel Merkezimizi ve Saygıdeğer Genel Başkanımız Kazım ERGÜN ile Yönetimini de ziyaret ederek kendilerini bilgilendirmemiz neticesinde, sizlere hizmet etmekten onur duyacağım Derneğimizin 17 Şubat 2018 tarihinde yapılacak olan Genel Kurulunda Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanlığına Aday olma kararı aldım. Siz kıymetli büyüklerimin ve değerli emekli, dul ve yetimlerimizin hizmetine ve dualarına talip olduğumu bildirir, hepinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlarım

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.