Karabük Belediyesi ile sendika toplu sözleşme imzaladı « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Karabük Belediyesi ile sendika toplu sözleşme imzaladı

Bu haber 13 Nisan 2015 - 17:20 'de eklendi.

KARABÜK BELEDİYESİNDE MUTLU SONKarabük Belediyesi ile Belediye-İŞ Sendikası Karabük Şubesi arasındaki 114 işçiyi kapsayan toplu sözleşme görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı.  Bugün Belediye binasında bir araya gelen taraflar sözleşme imzaladı. Tören sonrası açıklama yapan Sendika Şube Başkanı İlhami Yılmaz “Belediye-İş Sendikamız ile Karabük Belediyemiz arasında 01.01.2015 tarihinden geçerli olacak olan Toplu Sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı.

                   2 Yıl süreli olan Toplu İş Sözleşme ile Karabük Belediyesinde çalışan sendika üyesi işçilerimizin ücretleri , sosyal hakları  1. Yıl 1. Altı ay % 6, 1. Yıl 2. Altı ay % 6, 2. Yıl 1. Altı ay % 6, 2. Yıl 2. Altı ay % 6 oranında artırıldı. İşçilerimize bu toplu sözleşme ile yılda 102 yevmiye ikramiye, yine her gün için 8.50.-TL yemek yardımı, yılda 1.5 Ton kömür yardımı, buna ilave olarak yılda 350.00.-TL giyim yardımı, yapıldı.

                   Ayrıca, belediyemizde çalışan işçilerimize kıdem yıllarına göre 5 yılla 25 yıl arasında kıdemi olan işçilerimize yılda 15 yevmiye ile 55 yevmiye arasında değişen kıdemli işçiliği teşvik ikramiyeleri de verildi. Ayrıca, Toplu Sözleşme ile olaya bağlı sosyal yardımlarda da ücret zamları oranında artışlar yapıldı.

                   Sendikamız ve Belediyemiz arasında ocak ayından bu yana devam eden toplu sözleşme görüşmeleri bugün Karabük Belediyesi Encümen Salonunda basının huzurunda törenle imzalanmıştır.

                   Belediye-İş Sendikası Karabük Şubesi olarak bu toplu iş sözleşmesini iyi bir şekilde bitiren, Sayın Belediye Başkanımız Rafet VERGİLİ’ye işçilerimiz adına ve sendikamız olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca,  sözleşme heyetinde yer alan ve katkısı olan daire müdürlerimize de teşekkür ediyor , sözleşmemizin belediyemize , üyelerimize ve sendikamıza hayırlı olmasını dileriz” dedi.KARABÜK BELEDİYESİNDE MUTLU SON

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Serdal ulucay 14 Nisan 2015 / 12:34 Cevapla

Hayırlı olsun mücahit işçileri için de hava gazı düzen bozuk kardeşim allah bildiği gibi yapsın. ……..