İYİ BAŞLADIK KÖTÜ BİTİRDİK « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

İYİ BAŞLADIK KÖTÜ BİTİRDİK

Bu haber 17 Eylül 2017 - 15:06 'de eklendi.

K.Karabükspor konuk olduğu Manisa’da, aslında oyuna iyi başladı, golü de erken buldu. 2 duran topla mağlup oldu. Maalesef futbolda bunlar var ve devam edecek bu gibi sonuçlar.

1.bölge ve 2 . Bölgede rakibe baskı yapabiliyoruz. 3.bölgede baskımızı yaparken top kazanamıyoruz . Bu da bizim aleyhimize sonuçlar çıkartıyor. Her ne kadar mağlup olsak da, iyi sonuçlar alacağımız maçları da göreceğiz elbet!.

Teknik direktör Erkan Sözeri , elindeki malzemeyi anca bu kadar kullanabilir. Kanatlardan atak yapamıyoruz, bu sene genellikle uzaktan şut atarak gol bulmaya çalışıyoruz. Bunun en büyük faktörü elbette ki kanatlar ve 3. Bölgede iyi organize olamamamızdan kaynaklanıyor. Bu kaynak üzerine neden çalışılmıyor. Erkan Sözeri böyle devam ederse taraftar da onu istemeyecek. Zaten kimle konuşsam kabahati hocada buluyorlar. Tabi burada hoca kadar futbolcu kardeşlerimizde ellerini taşın altına koymalı. Taraftarlarımız kesinlikle takımına sahip çıkmalı. İki mağlubiyetle küsmemeli. Önümüzdeki hafta Malatya sporu konuk edeceğiz. Takımımıza bu maçta başarılar dilerim.

Avatar
Metin Özatametinozata@karabukmeydanhaber.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.