İşaret Dili Kursu Sertifikaları törenle kursiyerlere verildi « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

İşaret Dili Kursu Sertifikaları törenle kursiyerlere verildi

Bu haber 05 Aralık 2018 - 16:53 'de eklendi.

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Karabük Şubesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenlenen İşaret Dili Kursuna katılarak sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikaları Vali Fuat Gürel, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Fatih Deniz, Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürü Dursun Yeşiloğlu’nun katıldığı törenle verildi.

Kursiyerlere sertifikalarını veren Vali Gürel, “Engelli kardeşlerimizle alakalı ne yapsak azdır, geçmiş dönem içerisinde değişik kurslar açılmış, bugünde onlardan bir tanesinin sertifika törenini yapacağız. Bundan sonra ki süreçte de sizin ihtiyacınız olan, yapılması gereken ne varsa Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz veya diğer kurumlarımızla ilgili talep olması halinde sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Yapılması gerekenlerin planlamasını yaparak sizlerin hayatının kolaylıştırılması, hayatın içerisinde yer alabilmeniz, kendiniz, çocuğunuz veya yakınınızla ilgili daha yaşanabilir bir ortam oluşturabilmek adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Devletimizin bütün imkanlarını bu manada sizlere seferber edeceğiz. Bu kursların açılmasında emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.