Hem esnaf hem vatandaş memnun « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Hem esnaf hem vatandaş memnun

Bu haber 18 Nisan 2018 - 11:36 'de eklendi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin gerçekleşt irdiği esnaf ziyaretleri sonucunda esnaflarımızın sıkıntılarını göz önünde bulundurarak, piyasaların durgun olduğu şu günlerde Karabüklü esnafımıza bir nebzede olsa destek olabilmek adına, bizzat Başkan Vergili’nin talimatları ile Karabük Belediyesi tarafından Kent Meydanında düzenlenen Esnaf Günlerinden hem esnaflar hem de vatandaşlar memnun.

Giyim, gıda, kozmetik, yapı, dekorasyon, mobilya, ev eşyası, inşaat, elektronik ve daha birçok kategoride ürün yelpazesinin yer aldığı Esnaf Günlerine Karabüklü vatandaşların yoğun ilgisi sonucunda satışların iyi olması esnafında yüzünü güldürdü.

Karabük Belediyesi’nin Kent Meydanında düzenlemiş olduğu Esnaf Günleri etkinliğinden memnun kaldıklarını belirten esnaflar; “Belediye Başkanımız bizlere her konuda yardımcı olduğu gibi bu tür etkinlikler ile de destek oluyor. Karabük Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu esnaf günleri etkinliği bizler için gerçekten çok iyi oldu. Piyasada ki durgunluğu burada unutmuş olduk. Bu zamana kadar hiç böyle bir etkinlik yapılmamıştı. Esnaf günleri etkinliği inşallah geleneksel hale getirilir ” diyerek Başkan Vergili’ye Karabük esnafına sahip çıktığı için teşekkür ettiler.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.