HAZIR MIYIZ?? « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

HAZIR MIYIZ??

Bu haber 29 Temmuz 2017 - 10:44 'de eklendi.

Haziran ayında yapılan olağan genel kurul sonrası yönetime birkaç -siyasi- takviye yapılarak, takım yeni yönetime emanet edildi.

Sezon biter bitmez teknik anlamda yapılması gereken ilk iş hoca değişikliğiydi, geç kalınmadan yapılıp kamplarda takım yani hocaya emanet edildi. Yerli hoca seçimi bence isabetli oldu. Ligi tanıyan, istekli, oyuncular üstünde disiplini sağlayabilecek ve başarıya aç bir hoca izleniminde..

Transferlerde mevcut kadroyu koruyarak, gerekli yerlere bence isabetli takviyeler yapıldı. Bir tek 10 numara olarak aldığımız Gheorghe Grozav sürpriz olarak nitelendirebiliriz. Kadromuz biraz daha derinleşti ve alternatifli hale geldi. Barış, Ceyhun, Lato ve Seleznov gibi önemli ve tecrübeli oyuncuları takımda tutabilmemiz ayrıca bir avantaj.

Kamp dönemi, takım adına olumlu geçtiğini söylenebilir. Yaptığımız hazırlık maçlarındaki kazanma hırsımızı lige de yansıtabilirsek, iyi bir başlangıçla motivasyon sağlayabiliriz.

FİKSTÜR SIKINTILI

İlk haftalar lige iyi bir başlangıç yapıp ligin ortalarında seri galibiyetler yakalamamız lazım. Geçen sene iç sahada özellikle büyük takımlara karşı aldığımız sonuçları bu sene alamayabiliriz. Son haftalarda sıkıntıya düşmemek için puan olarak işi baştan sıkı tutmak lazım.

ASTRONOMİK KOMBİNE FİYATLARI!!

Geçtiğimiz günlerde açıklanan kombine fiyatları ile  ilgili bazı taraftarlar ilginç bir şekilde tepki gösterdi. Beklide ligin en uygun fiyatları bizdedir. Şimdiden takımı yalnız bırakmak için bahane üretmeye gerek yok. Bu ligde bu rakamlar bir tek maç için verilebiliyor. Yönetim bedava yapsa eminin bahane üretip üste yol parası isteriz. Anadolu da bir çok büyükşehrin bile süper ligde takımı yokken, elimizdeki şansın kıymetini bilip, bahane üretmeden,  takıma hem maddi hem manevi destek vermek bizim görevimiz…

Unutmayalım bu şehrin en büyük reklamlarından biri KARABÜKSPOR… değerini bilmek lazım..

SONER MANAV
SONER MANAVbilgi@karabukmeydangazetesi.com

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.