Genç sanatçıya bir teşekkür de Rektör hocadan « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Genç sanatçıya bir teşekkür de Rektör hocadan

Bu haber 02 Şubat 2015 - 18:18 'de eklendi.

Safranbolulu Fotoğraf Sanatçısı ve Tasarımcı Cemil Belder, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Burhanettin Uysal’a nezaket ziyaretinde bulundu

cemil yeniMakamda gerçekleşen ziyarette, Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal “Her zaman ve her yerde belirttiğim bir şey var. Karabük Üniversitesi bugünlere Karabüklülerin üniversitesine sahip çıkması ve sahiplenmesi ile geldi. Her bir Karabüklü elinden ne geliyorsa o konu da katkı verdi. Cemil beyde bizlere Üniversitemizin önemli yapıtlarının sosyal medya ve internet üzerinde etkili bir şekilde sergilenmesi için katkı sağladı. Ben kendilerine Üniversitemizin tanıtımı ve artı olarak bir adım daha ileri gitmesi için göstermiş olduğu çalışmalarından dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. Bu vesile ile yine Karabük Üniversitesi’ne her ne şekilde olursa olsun katkı veren herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Safranbolulu Fotoğraf Sanatçısı ve Tasarımcı Cemil Belder de konuşmasında “Karabük Üniversitesi Karabük’ün önemli markalarından. Ben elimden geldiği ölçüde sosyal medya ve internette yaptığım çalışmalar ile Karabük ve İlçelerini tanıtmaya çalışıyorum. Karabük Üniversitesi de geldiği nokta ile Karabük’ün tanıtımına büyük katkı sağlamaktadır. Ben de Karabük Üniversitesi’nin tanıtımına bir nebzede olsa katkı sağladıysam ne mutlu bana. Karabük Üniversitesi’ne her zaman elimden geldiğince katkı vermek durumundayız. Ben aslında Karabük Üniversitesi’nde yaptığım çalışmalarda var olan güzellikleri, başarıyı sunmaya çalıştım. Bu başarının mimarı Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a ve çalışma arkadaşlarını çok teşekkür ediyorum” dedi.

Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Safranbolulu Fotoğraf Sanatçısı ve Tasarımcı Cemil Belder’e başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.