Emekli Konutları 2019 sonunda teslim edilecek « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Emekli Konutları 2019 sonunda teslim edilecek

Bu haber 08 Ağustos 2018 - 16:50 'de eklendi.

Vali Kemal Çeber, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ihalesi gerçekleştirilen ve yapımı devam eden Emekli Kent Projesi kapsamında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. 
TOKİ tarafından ihalesi gerçekleştirilen ve Belen Mahallesinde yapımı devam eden bin 144 konutluk Emekli Kent Projesi inşaat alanında incelemelerde bulunan Vali Çeber, ESTA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bayraktar ve Şantiye Şefi Bayram İnci’den çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 
Yükseklikleri zemin artı 4 kat olan konutların 833 adedi 2+1, 311 adedi ise 3+1 olarak inşa edilecek. Eski Türk evlerinin mimari dokusu dikkate alınarak tasarlanan projede, zemin kat seviyesinde yöresel taş kaplamalar, ahşap görünümlü fibercement kaplamalar, bina köşelerinde taş görünümlü fugalı kaplamalar, cumba görünümü veren çıkmalar, payandalar, söveler, dekoratif pencereler ve geniş balkonlar yer alacak. 
Vali Kemal Çeber’e TOKİ Emekli Kent Proje alanında yaptığı incelemelerde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Öztürk, TÜED Karabük Şube Başkanı Celal Bulut ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti. 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.