CHP Karabük Milletvekili Aksoy’dan hala tık yok « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

CHP Karabük Milletvekili Aksoy’dan hala tık yok

Bu haber 10 Aralık 2018 - 19:12 'de eklendi.

Karabük’te CHP Milletvekili Dr. Hüseyin Avni Aksoy şaşkınlığı yaşanıyor. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Belediye Başkan Adayı belli olan ilk parti olan CHP’de Karabük Milletvekili Dr. Hüseyin Avni Aksoy’un seçim çalışmalarında yer almaması ve uzun süredir ortalıklarda görünmemesi parti tabanında hayal kırıklığına neden oldu.

24 Haziran seçimlerinde tarihinde ilk kez vekil çıkarma başarısı gösteren CHP’nin yerel seçim sürecinde ‘vekil’ avantajını yaşayamıyor olması parti kulislerinde iyiden iyiye tartışılmaya başlandı.

Meydan Haber’e konuşan CHP’li seçmenler, “Belediye Başkan adayımız her defasında seçimlerde iddialı olduğumuzu söylüyor. Ancak 40 yıl sonra milletvekilimiz olan sayın Dr. Hüseyin Avni Aksoy garip bir şeklide ortalarda görünmüyor. Buna mukabil iktidar partisi olan ve nispeten daha yoğun gözüken AK Parti’nin Karabük Milletvekilleri meclis çalışmalarının dışında Karabük’te her platformda kendilerini gösteriyor. Bizim milletvekilinde ise tık yok. Anlaşılır gibi değil.” şeklinde görüş ileri sürüyorlar.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.