Bir ay önce atandılar, birkaç gün kaldılar, kızağa alındılar « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Bir ay önce atandılar, birkaç gün kaldılar, kızağa alındılar

Bu haber 30 Aralık 2016 - 18:14 'de eklendi.

vali1 Aralık tarihli kararname ile Karabük Vali Yardımcıları olarak atanan Sabri Uzun ve Abdülhalim Can Hukuk Müşaviri oldu.

Son Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Karabük’e atanan Vali Yardımcıları Sabri Uzun ve Abdulhalim Can İç İşleri Bakanlığı’nın kararı ile geri hizmet olarak bilinen ve kamuoyunda ‘kızak’ olarak adlandırılan hukuk müşavirliği kadrolarına atandılar.

Edinilen Bilgilere göre, Sabri Uzun Karabük Vali Yardımcılığı görevinden Bolu Valiliği Hukuk Müşavirliğine, Abdülhalim Can ise Karabük Valiliği Hukuk Müşavirliğine atandı.

Bu atamaların ardından Karabük’te Vali Yardımcısı kalmazken, Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak geçici olarak Vali Yardımcısı Vekili olarak görevlendirildi.

Uzun ve Can’ın Vali Yardımcısı görevlerinde birkaç gün kalıp  hukuk müşavirliği kadrosuna atanmaları ise merak konusu oldu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.