Ayak oyunlarıyla bir yere varmamız mümkün değil! « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

Ayak oyunlarıyla bir yere varmamız mümkün değil!

Bu haber 04 Mart 2018 - 19:31 'de eklendi.

İYİ Parti Karabük İl Teşkilatı’nın bugün yapılan 1. Olağan genel kurul toplantısına İl 2. Başkanı Erol Serin’in yaptığı konuşma ve bazı delegelerin konuşma isteklerinin engellenmesi ile yaşanan gerginlik damgasını vurdu.

Karabük’teki STK’lardan sadece Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) ve Karabük Eskipazarlılar Derneği (KESDER) temsilcilerinin yer aldığı,Tüccarlar İş Merkezinde az sayıdaki partili grubunun katılımıyla gerçekleşen kongrenin divan başkanlığını Genel Merkez yöneticisi  sıfatıyla Teşkilat Başkan Yardımcısı Yaşar Akkuş yaptı. Zaman zaman gergin anlara sahne olan kongrenin seyri İYİ Parti İl 2. Başkanı Erol Serin’in yaptığı konuşma ile değişti.

Başarılı olmak için partide görev yapan herkesin dürüst davranması gerektiğine dikkat çeken Serin, “Herkes delikanlı olacak. Önce kendimiz dürüst olmalıyız. Ayak oyunlarına son vermeliyiz. Buradan ilan ediyorum, parti içinde de parti dışında da mücadeleye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Serin’in “Ben bu partinin İl 2. Başkanıyım. Yönetim kurulumuzda kimler var bilmiyorum. Tek kişinin yaptığı listeyle seçim yapılıyor” sözleri salonda şok etkisi yarattı.

Divandan kürsüden konuşma yapmak üzere söz isteyen bir parti delegesinin ise, “Liste neden gizleniyor. Bilmediğimiz listeye nasıl oy kullanacağız. Yakasından parti rozetini çıkarıp da İl Başkanının ayaklarının altına atan bir şahsın yönetimde var olması nedeniyle kongreyi protesto ediyoruz” şeklindeki sözleri kongre salonunda gergin anların yaşanmasına neden oldu.

İYİ Parti İl Başkanı Dursun Altıparmak da eleştirilere, “Daha önce de birçok defa söylediğim gibi yola çıktıklarımızı, yolda bulduklarımıza değişmedik, değişmeyeceğiz” sözleri ile yanıt verdi.

Altparmak’ın İl Başkanı seçildiği kongrede, Erol Serin, Sami Tokan, Mehmet Aksoy, Bilal Aslan, Emin Tufan, Tenzile Çelik, Burhan Tabak, Fatma Aşık, Güngör Sarı, Hüseyin Çetinkaya, Mehmet Emin Atalay, Muharrem Turgut, Hülya Ustaoğlu Korkmaz, Şenol Şirin, Durkadın Eren, Raşit Akbaş, Mustafa Adnan Eriş, Tahsin Cebeci, Dursun Doğan, Özgür Kasımoğlu, Semra Çetin, Şahinder Bilginer, Hatice Akkaya, Şükrü Bayraktar, Mehmet Pekbak, Celal Çaylı, Ali Osman Ünal, Mustafa Derebaşı, Adil Ayhan, Gülten Ünlü ve Levent Mutlu Yönetim kurulunda görev alırken, Yılmaz Saral, Mehmet Ersoy, Hüseyin Dönmez, İsmail Doğan, Natık Kızılay, Cemile Kalaz, Elif Ertekin, Şengül Orhan ve Metin Turgut Disiplin kuruluna seçildi.

İYİ Parti Genel Merkez kongresinde oy kullanacak üst kurul delegeliklerine Dursun Altıparmak, Hüsrev Karadaban, İlhan Alpboğa ve Binnaz Kelez seçildiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.