AK Parti İl Başkanı Altınöz’den ‘ihraç’ açıklaması « Karabük Meydan Haber

Karabük Meydan Haber

AK Parti İl Başkanı Altınöz’den ‘ihraç’ açıklaması

Bu haber 29 Mart 2018 - 18:19 'de eklendi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altı nöz Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı’nın partiden ihracı ile ilgili son aşamaya gelindiğini bildirdi.

Altınöz yaptığı açıklamada şunları söyledi;  ” Yenice Belediye Başkanı olan Zeki Çaylı hakkında İl Başkanlığımız tarafından başlatılan disiplin süreci hakkında basın yayın organlarında bir takım haberler çıkmaktadır bu süreç hakkında kamuoyunun bilgilendirmek için açısından bu açıklamayı yapıyorum.

Ak Parti Kurumsal bir Partidir bizim tüzük ve yönetmeliklerimiz var en önemlisi de çok derin siyasi ahlak ve kurallarımız var. Bunu kim ihlal ederse gereken yapılacaktır demiştik.

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı hakkında Ak Parti Merkez Yürütme Kurulu 19/03/2018 günü Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında yaptığı toplantıda ;Zeki Çaylı’nın Ak Parti’nin Tüzük,Program ve ilkelerine aykırı tutum ve davranışlarının olduğu, Partimiz ile ilişiğinin derhal kesilmesi kanaatiyle,Tüzüğün 119 .maddesi uyarınca tedbirli olarak, partiden Kesin İhraç istemiyle Merkez Disiplin Kuruluna sevkine oybirliğiyle Karar verilmiştir ve aynı gün Merkez Disiplin Kuruluna sevk edilmiştir.

Özellikle il başkanı olduktan sonra basın yoluyla bu tür polemiklere ve hakaretlere karşı taviz vermeyeceğimizi belirtmiştik. Bunun gereği olan süreç son aşamaya gelmiştir. Bundan sonra Yetkili ve görevli Merkez Disiplin Kurulu karar verecektir.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.